Note Cosmetics Gloss İncelemesi

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizler için Note Cosmetics'in 3 ürününü denedim. Aslında 4 ama birini daha önce değerlendirmiştim. Burada yeniden özetleyeceğim.

Harika bir Cupcake'le geldi. Sununu çok sevdim. Sizce de çok güzel değil mi?


Note Cosmetics ürünlerinin çoğunu çok sevmiştim. Bakalım bu glossların hangilerini sevdim hangilerini sevmedim.
Hydracolor Lipgloss ve Long Wearing Lipgloss firma açıklamasını hemen buraya ekliyor ve yorumlarımı yapıyorum.

NOTE Long Wearing Lipgloss Macadamia ve Shea Yağları ile dudaklara yoğun nem sağlayarak dudak çevresinde ince çizgi oluşumunu engellemeye  yardımcı olur. A, D ve E vitaminleri ile dudakta oluşabilecek çatlamaları önler, serbest radikallere karşı tam koruma sağlar. 21 farklı canlı ve moda renkler ile dudaklara yoğun  nem  verirken, özel formülüyle  uzun süre parlaklığını  ve rengini  korumayı hedefler.
NOTE Hydra Color Lipgloss, içerdiği Argan ve Cacao Yağları ile dudakları yoğun nemlendirerek , E Vitamini ile dudak çevresindeki ince çizgileri azaltır ve hücre yenilenmesine yardımcı olur. Dudakları  zararlı UV ışınları , stres, sigara ve hava kirliliği gibi serbest radikaller sebebiyle oluşabilecek , çatlama ve kurumaya karşı korur ve beslenmesine yardımcı olur. Nude ve pastel tonların ağırlıkta olduğu bu seride 24 farklı renk seçeneği bulunur.

İlk Renk Long Wearing Lipgloss (fotoğraflarda lipglass yazmışım M.A.C glass alışkanlığı kusura bakmayın)



Vanilla Sky Rengi;

Nude seven biri olarak rengi ilk sürdüğümde bayıldım. Çok güzel görünüyordu. Ancak aynaya yaklaştığımda glosslarda sevmediğim o görüntüyü gördüm. Yani gloss ve pigmentin birbirinden ayrılması, renk olarak çizgi çizgi bir görüntü. Çok üzülerek baştan 1 tanesi hariç diğer tüm glossların aynı olduğunu belirtmeliyim.

Ancak daha önceki tecrübemden glossları benzer renkte rujun üzerine sürdüğünüzde etkisi gerçekten çok güzel oluyor. Ancak tek başına denediğim renkler beni tatmin etmedi.


Benim dudak rengim de solgun olduğundan yakından bakılmadığında çok belli olmasa da pembe dudaklarda renk gruplaşması kendini belli edebilir.


Hydra Color Lipgloss 
Delicious;
Gerçekten bende ikinci kez aynı tepkiyi vermeme "woaaw ne kadar güzel renk" diyip, sürdükçe bir türlü doygun renk elde edemediğimi görüp hayal kırıklığına uğradığım gloss. Aslında Üstteki glossta ne demek istediğimi bu gloss fotoğrafında daha iyi görebilirsiniz. İçerisinde çok güzel ışıltılar var ve nem özelliği harika. Ancak yine ruj üzerine sürülmesi gerekiyor.



Bu da Note Cosmetics yazımda daha önce incelediğim Long Wearing Lipgloss Sugar Bloom. Daha önce belirttiğim gibi çok güzel rengi var ama renkler gruplaşıyor. 


Long wearing Lipstick Funny Lips üzerine sürüldüğünde ise harika görünüyor.

Gelen 4 glosstan tek başına kullanılabilir bulduğum ve rengine de bayıldığım;

Hydra Color Lipgloss Berry Pink
Kesinlikle dudaklarımı daha dolgun gösterdi ve renk ayrışması sorunu yok. Hydacolor'ların da Long Wearing glossların da nemlendirme özellikleri güzel. Zaten glossların yapısı gereği nem özelliği var ama bunda çok daha fazla hissettim. Bununla dışarı çıktım ve sıcakta erime sorunu da yaşamadım.



Yalnızca bende mi bu sorunlar oldu yoksa siz de tecrübe ettiniz mi. Berry Pink gibi tam rengini veren Note glossları hangileri?

Yorumlarınızı bekliyorum.


NOTE Long Wearing Lipgloss: Tavsiye edilen satış fiyatı 19,95 TL 
NOTE Hydro Color Lipgloss: Tavsiye edilen satış fiyatı 18,90 TL



Sebi Bebi

3 yorum:

  1. merhaba sebi ablacım youtube için makyaj koleksiyonu videosu çekermisin ???

    YanıtlaSil
  2. Nude tonlarini beyeniyorum ama rujlarini daha cok

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sleek ve cloud10beauty sitelerinden alışverişiçin ne dityorsunuz?sorun yaşanıyor mu hem kozmetik hem fırça için?bir de ödemeler kredi kartına tek çekim mi oluyor acaba?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram