Note Cosmetics Ürün Denemesi

Merhaba arkadaşlar,

Bugün ki yazım ve videom geçtiğimiz hafta ilk kez tanıştığım Note Cosmetics markası ile ilgili. Bir çok blogger arkadaşım gibi bana da ürünlerim geldi. Biliyorsunuz fondöteni o kadar sevdim ki onunla ilgili ayrı bir yazı yazdım. Yazıyı okumak için TIK TIK


Diğer ürünleri de hem bu yazıda hem de videoda anlatmaya çalıştım.

Önce fondötenin devamında concealer'la başlamak en doğrusu olur sanırım.






FULL COVERAGE LIQUID CONCEALER 03 SAND

Concealer yoğun kıvamlı likit bir kapatıcı. Bana gelen rengi 03 sand. Normalde likit kapatıcılar benim göz altı morluklarımı çok kapatmıyorlar. Ancak M.A.C Prolongwear ya da Estée Lauder Double Wear gibi ışığı güzel yansıtan ürünleri bazen altına bir morluk kapatıcı corrector kullanarak uyguluyorum. Bu sayede daha frsh bir görüntü oluyor. Bu kapatıcıyı elimde test ettiğimde rengi çok açıktı. Aslında göz altlarımda da açık durdu fakat öyle çok abartılı bir beyazlık yok. Ancak yalnızca gözün iç köşelerine sürdüğümde aydınlık görüntüsünü sevdim. Kışın yeniden beyaşlaştığımda severek kullanacağım. Yoğun kıvamlı concealerlarda mutlaka mimik kırışıklığı olur. Ya morluğu kapatmayı ya mimik kırışıklığını tercih edin. Mimik kırışıklıklarının daha az görünmesi için ise concealerınızı gözlerinizin yalnızca iç ve mor kısımlarına sürmeyi ihmal etmeyin.




İçerisinde Argan Yağı ve Soya proteini varmış. Tam etkisini görmek uzun vadede belki belli olacak olsa da Argan Yağı içerdiği yoğun E vitamini ile cildi nemlendirir ve çizgi kırışıklık kuruluk vb gibi cildin tüm sorunlarının ilacıdır. Soya Proteini ise kolajen içerir ve nemi hapseder, hücre yenilenmesini tetikler. Tabi bunlar bu maddelerin özellikleri. Ürünlerde bu etkiyi görüp göremeyeceğinizi bilemem.

Fiyatı 22,90 TL
TIK TIK






LUMINOUS SILK COMPACT BLUSHER 

01 Pinky Beach

Allık çok belli olmasa da mercan rengi ve somon rengi arası. Aşağıdaki fotoğrafta toz pembe gibi görünse de videoda tam rengi görünüyor.

Aynası ve fırçası ile çantada taşınmaya çok müsait. Ürünlerin tamamının ambalajları oldukça hafifi. Allığın açılması için altında minik bir tık var. Tırnağınızı o çentiğe takıp açmanız gerekiyor. Bir tek onu sevmedim. Oje bozabilir cinsten.



Burada Lorde makyajında da bu allığı kullanmıştım. Tam bir yaz rengi. Mat Kalıcılığı süper. Tüm gün yüzümdeydi.

Fiyatı: 29,90 TL



ULTRA BLACK EYELINER

İçerisinde E vitamini bakımından zengin tatlı badem yağı varmış. Kesinlikle simsiyah. Bulaşma yapmıyor. Anında donuyor. Çatlama vs yağmıyor. Tek kelime ile sevdim.

FİYATI: 19,90 TL
TIKTIK






Eyeliner'ı sürerken kirpiklere pek değdirmemeye çalışın. Aksi halde hemen donduğundanaşağıdaki topaklanmış görüntüyü yapıyor.




LUMINOUS SILK MONO EYESHADOW 08


Videoda denemeyi unuttuğum bir ürün. Tekli far. Oldukça kremsi yapısı ile yoğun rengini tek uygulamada veriyor. Kalıcılığı ise orta. Çok uçtu diyemem ama akşama doğru renkte hafif bir solma görüldü diyebilirim. RApor gibi oldu :D Görüldü ahahhaha

Fiyatı 14,90 TL 




ULTRA VOLUME MASCARA

Rimel çabuk kuruyan hem doldunluk hem de kıvırma özelliğine sahip bir rimel. Kullandığım rimeller içerisinde orta diyebileceğim bir rimel. Verdiği dolgunluk yeterli miktarda ama birkaç kat uyguladığınızda hızlı davranmanız gerekli. Çabuk kuruduğundan birkaç kat sürdüğünüzde topaklanma yapabilir. Ben de akma sorunu olmadı.

Fiyatı: 19,90 TL
TIK TIK






LONG WEARING LIPSTICK 11 FUNNY LIPS

Rujları nemlendirme özelliğine sahip, dudaklarımda kuruluk hissi yaratmadı. Kalıcılığı yemek yediğinizde yenilemenizi gerektirecek kadar diyebilirim. Tamamen çıkmasa da o güzelim mercanımsı pembe rengi yokoluyor. Çok canlı bir renk. Yaz akşamları için özellikle bronz tende mükemmel duracaktır.

Fiyatı: 19,90 TL
TIK TIK




LONG WEARING LIPGLOSS 08


Glosslarla aram günlük kullanım için pek uygun olmasa da parlak görünümlerini seviyorum. Ancak bunun için de tamamen renge doygun veya hafif renk içeriyorsa da sürüldüğünde gruplaşmış renk görünümünü sevmiyorum. Bunu da o yüzden tek başına sevmedim.



Ancak aşağıdaki gibi Funny Lips Lipstickin üzerine sürdüğümde ise ikisinin kombinine bayıldım.



Fiyatı: 19,90 TL
TIK TIK


SMOKEY EYE PENCIL

Dumanlı göz makyajı ismini koymalarından anlaşıldığı üzere tamamen yumuşak ve arkasındaki süngerle mükemmel dağılan kalemler. İnanılmaz yumuşak yağ gibi kayıyor. Biliyorsunuz kalem ne kadar yumuşaksa o kadar akma riski var. Ben de akma yapmadı ama yüzde yüz akmaz diyemem. Yağlı ciltler sevmeyebilir.

Fiyatı: 14,90 TL
TIk TIK



Yalnızca 04 renginde ışıltı var, onun dışındakiler mat. Her rengi ayrı bir güzel. Sİyahı ise ultra siyah




TERRACOTTA BLUSHER 02 VINTAGE PINK

Tam Bahama Mama kalınlığında M.A.C mineralize skinfinish tarzı bir bronz allık diyebiliriz. Işıltısı ve kalın dokusu The Balm Bahama Mama'ya benzese de doğal bronz rengi MSF'lere benziyor. Pırıltı sevenler çok sevebilir. Ben sevdim



Burada görebilirsiniz diyecektim ama pek göremeyebilirsiniz bence :D Işık biraz rengi yutsa da buradaki kadar doğal ama göremediğiniz gibi ışıltılı.


Sizin denediğiniz ve beğendiğiniz Note Cosmetics ürünleri var mı? Ya da buradaki ürünlerle ilgili kötü tecrübeniz?





Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

11 yorum:

  1. ay çok hoşsun, sonuna koptummmm :)

    YanıtlaSil
  2. ben rujuna bayılıyorum pigmentasyon gerçekten harika pudrası ise sade olarak ta kullanıp çıktığım zaman gayet başarılı oluyor kapatıcılık konusunda

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ettim. Acaba yurtdışından da satın alınabiliyormu?

    YanıtlaSil
  4. Ben daha bir ojesini bile deneyemedim maltepe sahildeki cosmo homeda satılıyormuş ama ben daha evde klimanın çalışmadığı odada duramaz haldeyim :D en çok fondoten ve concealerı merak ediyorum en kısa zamanda deneyebilirim umarım :)

    YanıtlaSil
  5. markanın powder gurubunda çok değişik ürünler var. hangisini bronzer hangisini aydınlatıcı ve hangisini sabitleyici pudra olarak kullanabiliriz. ayrımını nasıl yapabiliriz biraz bilgilendirebilirmisiniz lütfen?

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.Videolarınızın takipçisiyim. Kozmetik tavsiyelerinize her zaman saygım büyük ama bu yazınızı görünce üzüldüm ve sorgulamaya da başladım zira note ürünlerini denemiş biri olarak iyi olan hiçbir yorumunuza katılmıyorum. Sadece anlaşma ya da hediyeler için keşke yanlış yönlendirmeseniz. Sadece ufak bir rica bu, bu konudaki deneyiminize hala saygı duyuyorum belki özellikle bu yüzden şaşırdım. Hoşçakalın.
    Ebru

    YanıtlaSil
  7. Seninle hanım ümraniyede oturuyorum ancak ne buyaka ne de siteyolundaki şubeye ürün hiç gelmemiş. Böyle bir marka satılmıyor deniyor standı da yok zaten. Watsonsdan çalışıyorsunuz artık malum lütfen bi yardımcı olun bu konuda. Buralara da gelsin ürün artık satın alalım yahu!
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Seninle hanım ümraniyede oturuyorum ancak ne buyaka ne de siteyolundaki şubeye ürün hiç gelmemiş. Böyle bir marka satılmıyor deniyor standı da yok zaten. Watsonsdan çalışıyorsunuz artık malum lütfen bi yardımcı olun bu konuda. Buralara da gelsin ürün artık satın alalım yahu!
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Ben bir indirim döneminde denk gelip aldım herşeyini. şimdiye kadar MAC e boşuna bu kadar para vermişim. yapyağlı cildimden hiçbiri akmadı. gözaltı için minerali kullanın. kırışıklık ve mimik çizgisi yapmayan tek gözaltı kapatıcısı

    YanıtlaSil
  10. Evet bende pata kreminikullanıyorum kapatïcïsï ğı çok iyi

    YanıtlaSil
  11. Evet bende pata kreminikullanıyorum kapatïcïsï ğı çok iyi

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram