Instagram'da Doğallık Devri



Arkadaşlar hepimiz Instagram için fotoğraf çekerken saatlerce uğraşmıyor muyuz? Saçımız başımızdan makyajımız ve pozumuza kadar her detayı irdeliyor, mükemmel olmak için çaba sarf ediyoruz. Keşfete düşen inanılmaz güzel, bakımlı, adeta bir model kadar kusursuz olan kadınları hayranlıkla takip etmiyor muyuz? Kesinlikle bu modelleri her gün görerek kafamıza adeta bir kusursuzluk algısı aşılıyoruz. Hatta bu durum öyle bir rekabet haline geldi ki bazılarımız sırf Instagram’ın bu çilelerinden dolayı bu platformdan uzak dururken bazılarımız da tam tersi saatlerce uğraşmaktan zevk alıyor, her fotoğrafımıza ayrı bir özen gösteriyoruz. 

Bu rekabetten sıkılan, doğallıktan yana olanları sevindirecek bir akım başlamış. ‘Mypaleskin’ kanalının sahibi Youtuber ve blogger Em Ford Instagram’a akne modası getirmiş! Bütün genç kızların tıpkı kendisi gibi akneleriyle mutlu olmalarını, bundan utanmamalarını, kendilerini sevmelerini öğütleyerek yüzünü saklamadığı, aknelerini göstermekten korkmadığı, kusurlarını örtmediği videolar çekip ve fotoğraflar paylaşmış. 

Ben kendisinin paylaşımlarını ilk gördüğümde böyle bir girişimin ne kadar motive edici ve yaratıcı olduğunu düşündüm. İnsanların kendilerini ve ciltlerini sevmeleri, onunla barışmaları gerektiğini en etkili şekilde sosyal medyanın da gücünden faydalanarak gündeme getirmiş. Em Ford kendi videolarına gelen ‘çok çirkinsin’ gibi yorumlara da kulak arkasına atarak herkesin cildiyle barışık olması gerektiğini sürekli olarak vurgulamaya devam ederek hepimizi motive ediyor.



Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz. 

Blog: www.sebibebi.com 
instagram: sebibebi 
Twitter: sebibebicom 
App Store: Sebi Bebi 
PR: pr@sebibebi.com 
Facebook: https://www.facebook.com/sebibebiofficial 



Youtube Kanalım: http://www.youtube.com/sebibebi


Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram