5 Muhteşem Bronzer

Yazın en güzel tarafı nedir? Güzel meyveleri mi, denizi ve plajı mı, efil efil elbiseleri mi yoksa şıpıdık terlikleri mi? Bence bronzer'ları :)

Her ne kadar bronzer'ı suratına boca edip simmmmsiyah olanlardan gına gelmiş olsa da, dozunda ve doğru uygulanmış bronzer'lar yaz makyajlarının yıldızı olabiliyor.
Bu yazımda size makyajlarınızı güzelleştirecek bronzer'lardan bahsedeceğim.


1.Benefit Hoola


Bronzer denince akla ilk gelen ürünlerden biri Benefit Hoola. Işıltısız ve çamur gibi durmayan yapısıyla doğal bir bronzluk elde etmenizi sağlayan ürün çoğu kadının makyaj çantasının da vazgeçilmezleri arasında.

2.The Balm Bahama Mama

Uygun fiyatlı bronzer arayışında olanların ilk bakmaları gereken ürün bence Bahama Mama. Özellikle indirimde yakalandığında çok daha uygun fiyatlı hâle gelebiliyor. Gramajı olarak da son derece bereketli, kullan kullan bitmeyecek bir ürün. Beyaz tenlilerin almadan önce mutlaka denemelerini tavsiye ediyorum. Ürünü fırçaya alırken de ekstra dikkatli olmak gerekiyor.

3.Nars Laguna

Bronzer severlerin yakından tanıdığı, Nars'ın meşhur Laguna bronzer'ı bu listede olmazsa olur mu? İçinde hiçbir turunculuk barındırmayan, beyaz tenlilerin bile rahatlıkla kullanabildiği ve doğal duran bir bronzer. İçinde minik ışıltılar olsa da yüzde bu ışıltılar belli olmuyor. Özellikle Nars Orgasm allıkla birlikte kullanıldığında gerçekten harika duruyor.


4. MAC Mineralize Skinfinish - Give Me Sun

MAC'in en meşhur bronzer'ına geldi sıra. Bu bronzer turunculuk içeren, özellikle sarı alttonlu ciltlere çok yakışan, tam bir yaz bronzer'ı. Özellikle gramajıyla kimsenin kolay kolay bitiremediği bir ürün. Eğer turunculuk içeren bir bronzer arayışındaysanız mutlaka göz atmalısınız.

5. Essence Sun Club


Uygun fiyatlı ürünler arasında çoğu zaman güzel ürünlere sahip olan Essence'nin bu devasa 15 gr'lık ürünü hayli meşhur. Koyu ve açık tenliler için iki renk alternatifi var. Turunculuk içeren bu ürünü bitirmek çok zor çünkü gerçekten çok büyük :) Eğer uygun fiyatlı bronzer arıyorsanız doooğru Essence standına :)

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz. 

Blog: www.sebibebi.com 
instagram: sebibebi 
Twitter: sebibebicom 
App Store: Sebi Bebi 
PR: pr@sebibebi.com 
Facebook: https://www.facebook.com/sebibebiofficial 

Youtube Kanalım: http://www.youtube.com/sebibebi



Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram