Tıraş Makinesiyle Kaş Şekillendirme


Herkese Merhaba,

Kaş tıraşı modasını biliyorsunuzdur. Aslında yıllardır kaş tasarımı yapanlar kaşı yumuşak olanların ya da seyrek olanların kaş çevresini usturayla tıraş ederler. Kaş çevresinin instagram trendleriyle birlikte çizilmiş gibi moda olmasıyla bu işlem artık herkes tarafından kullanılmaya başlandı. Daha önce ip veya ağda ile şekil verenler bile tıraş yöntemine geçtiler.

Ben cildimin üst tabakasını aşındırabilecek işlemleri yapmayı hiç sevmiyor ve tercih etmiyorum. Bu nedenle Veet'le yaptığımız çalışmada çok sevdiğim ve sık kullandığım depilasyon cihazı ile kaş şekillendirmeyi gösterdim.

Yurtdışında bu aleti genelde tüy şekillendirme ve tüy kısaltmak için kullanıyorlar. Size hiç tuhaf gelmesin. Dünyanın birçok yerinde kişisel bakım tercihleri değişebiliyor. Tüylerini hiç almayanlar da var desenli alanlar da. Neyse konunun detaylarına inmeden hemen ürüne geri dönüyorum.

Veet sensitive touch depilasyon cihazının en sevdiğim iki özelliği var. Yüz tıraşı için olan başlığının uzun tarafıyla kaşlarımın üst çizgisini tek dokunuşla aynı hizaya getiriyorum. Sonrasında ince tüyleri de tıraşlayınca kusursuz görünüyor.

Video daha açıklayıcı olacaktır.

Videoda 5 kişiye de üründen hediye ediyorum. Hepinizi bekliyorum.




Blog: www.sebibebi.com 
instagram: sebibebi 
Twitter: sebibebicom 
App Store: Sebi Bebi 
PR: pr@sebibebi.com 
Facebook: https://www.facebook.com/sebibebiofficial 
Youtube Kanalım: http://www.youtube.com/sebibebi

Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram