Microdermabrasion Güzellik Bakım Cihazı



Herkese Merhaba,

Sevgililer gününde başladı hikayem...

Çok masalsı başlamak istesem de yazıyla aramın çok iyi olmadığını biliyorsunuz. Hızlıca özetliyorum.

Emre bana çok araştırıp "evde bir cilt bakımı cihazı aldım sana" dedi. Ben de kimilir ne saçma şey aldı diye düşündüm elbette. Sonra cihazı gördüm bir burun kıvırdım. İnternetten araştır önce dedi. İnternetten araştırdıkça beklentim inanılmaz yükseldi çünkü cihazın ratingleri hem çok yüksek, hem de kullananaların cildinde muhteşem değişimler gözlemlenmiş.

Büyük hevesle ilk denememi yaptım. Sadece 1 denemeden sonra gördüğüm herkese anlattım ve aldırdım.

Benden çıkan ölü deri. Altında yuvarlak siyah bir filtre var. Üstündeki tüm beyazlar ölü deri. Arada saç da çekebiliyor.

Cihazın adı Silk'n Revit. Emre Teknosa'dan almış ama google'daqn aradığınızda daha uygun fiyatlara satan mağazalar da mevcut.
https://www.teknosa.com/urunler/135110212/silk-n-revit-peeling-cihazi

Cihaz vakumlu bir alet. Hakkında çok dedikodu var. Hakkında kılcal damar çatlatabilir deniyor ki olabilir ama ben yaşamadım, gözenekleri geri döndürülemeyecek derecede büyütebilir deniyor ki cihaz tam tersini iddia ediyor ve böyle bir deneyim yaşamadım ve okumadım.

İşin pozitif tarafı bu cihazın profesyonel versiyonu doktorlar tarafından cilt bakımında kullanılıyor. Gözenekleri daha fazla açmasa da gözenenkleri temizledikten sonra sıkılaştırıcı serumlarla daha küçüldüğü iddiası var. Bu kısım açıkçası beni çok ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kısmı cihazın sivilce izleri (aktif sivilcede uygulamayın diyorlar), yaşlılık lekeleri (güneş lekesinde sanmıyorum), gibi lekeleri azaltması ve asıl cildin ölü deriden tamamen kurtulması. Bu sayede cilt bakım ürünlerini daha kolay emmesi ve kan dolaşımını hızlandırması. Cilde lifting etkisi ve cildi yenilemesi.

Fiyatına göre harika bir performans sergilediğini düşündüğüm cihazı kesinlikle sevdim. Size tek önerim aynı bölgede tekrar tekrar ve yavaş vakumlama yapmayın. Vakumlarken bir elinizle derinizi hafifçe gerin. Böylece morarmaların önüne geçebilirsiniz.




instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com


Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram