Kylie Jenner'ın Görünmeyen Tül Peruğunu Denedim



Herkese Merhaba,

Lady Gaga her törende farklı bir saçla. Kim Kardashian'ın saçı 5 insan saçı gibi. Katy Perry her seferinde bambaşka renkli saçlarla görünüyor. Rihanna bir kısacık saçla bir beline kadar saçla görünüyor. Beyonce'nin de sürekli değişen gür saçları. Hepsinin ortak yönü sıkça peruk kullanmaları. Artık peruklar nasıl bu kadar doğal oluyormuş benimle deneyin. 

Saç modelleri, kolay saç yapımı videoları, hızlı saç uzatma, saç gürleştirmek videoları en çok aranan konulardan. Saçı en hızlı uzatmanın kesin yolu peruktan geçiyor.

Lace Wig yani Tül peruğun birçok versiyonu var. Uygun fiyatlı olanların önü tül kalanı klasik peruk. Benim kullandığım sadece tül üzerine tek tek dikilmiş gerçek saç. Ben de ilk kez bu videoda kullandım ve gerçekten bayıldım. Çift taraflı yapıştırıcılar çok sağlam olsa da yapıştırmak büyük eziyet. Videoda bahsettiğim Got2B spreyi N11'de buldum ama jölesi daha çok kullanılıyor. Onu bulamadım. Spreyi saçtan sökmek yapıştırıcıya göre daha kolay. Yapıştırıcının solüsyonu var alkol kokuyor ve o da çift taraflı bandı kolay söküyor ama ben yine de sprey varken (işe yararsa tabi) sanırım kullanmayacağım. 

Orjinal İsveç Yapımı Tül Peruğun Türkiye'de sadece kendilerinde olduğunu söylediler. Küçükyalı İstanbul'da şirin bir mekanları var. Yurtdışından sipariş veriliyor. İsveç'te üretilip geldiği için 45 gün sürüyor. Çünkü peruklar kafa şeklinize göre size özel yapılıyormuş. Bu arada dükkanda son zamanlarda moda olan kıvırcık takma saç ( afro ) uygulaması da yapılıyor. Bu saçlar tüy gibi hafif ve görüntüsü bir harika. Kendi saçınız gibi görünen bu uygulamayı da saç diplerinize örerek yapıyorlar. Ziyaret etmek isteyenler için adresini de aşağıya yazıyorum. 

Sırmakeş Sok Özlem apt No:22 Dukkan:4 Altıntepe Istanbul

Tel: 0553 359 65 64 
0(216) 489 2 555
http://www.gorunmezsaclar.com/
https://www.instagram.com/invisibleha...


Görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi denedi ve herkes bayıldı. Sanırım hepimiz uzun ve gür saç seviyoruz. Ayrıca gerçekten insanı güzel hissettirdiği de doğru. Havası bambaşka.
Ben beni koyu renk görmek isteyenler için yani sizin için kahve aldım ama sanırım platin sipariş edeceğim.
Siz alsanız hangi renk tercih ederdiniz?



instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com

Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram