Ojenizin Kalıcı Olması İçin 5 İpucu



1. İnce Uygulama
Ojelerimizin kalıcı olması için ilk ve en önemli adım ojeyi ince uygulamak. Özellikle katlar arasında mutlaka beklemenizi tavsiye ediyorum. Bir kat tamamen kurumadan diğer kata geçmeyin. Özellikle koyulaşmış, kıvamını ve akıcılığını kaybetmiş eski ojeler tam olarak kurumayacağından bu ojelerden kaçının. Yoksa ojeniz kurumayacağı gibi bir kalıp gibi kalınlaşır ve soyularak çıkar.

2. Top Coat
Ojenizi sürdükten ve iyice kuruduğuna emin olduktan sonra uygulayacağınız bir top coat hem daha uzun süre dayanmasını sağlayacak hem de ojenize ekstra bir parlaklık katacaktır. Top coat sürerken çok hızlı davranmanız gerektiğini unutmayın aksi halde ojenizin silindiğini görebilirsiniz.


3.Bir Gün Suya Sokmayın
Evet doğru okudunuz. Maalesef ojenizi sürdüğünüz gün özellikle banyo yapmaya kalkarsanız ojenin uçlardan çıkmaya başladığını görürsünüz. Bu durumla karşılaşmamak için önce banyo yapıp ardından ojenizi sürmenizde fayda var.

4. Tırnaklarınızı Alkol ve Sirkeden Uzak Tutun
Özellikle el kremi, parfüm, vücut spreyi, kolonya gibi alkol içeren ürünler ojelerin kolayca çıkmasını sağlar. Sirke de aynı şekilde ojenize zarar vereceği için ojeliyken sirkeden de uzak durmalısınız :)


5. Rötüş Yapın
Ojenizin bozulmasına izin vermeden önce küçük küçük soyulan ya da çıkan kısımlara hızlıca müdahale ederek rötüş yapın. Ojenizin bozulmayan kısımlarına taşırmamaya dikkat edin.


Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.

instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com


sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram