Mont Blanc Black and White Week



Herkese merhaba. Dün Çırağan Sarayı'nda harika bir etkinliğe katıldım ve etkinlikte yaşadıklarımı sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim.

Öncelikle çok kısa markadan bahsetmek istiyorum. Daimi değerlerinin ve mükemmel işçiliğinin geleneklerini yüz yılı aşkın bir süredir benimseyen Montblanc, nesilden nesile aktarılan aile yadigarı koleksiyonlarını tasarlamak için markanın kalıcı dizaynına, ustalığına, stiline ve kalitesine sadık kalıyor. Montblanc’in asıl kökenini yazı kültürü oluşturduğundan kendini bu kültüre karşı sorumlu hisseden marka, çeşitli uluslararası etkinlikler ile modern kültürel yaşama yaratıcı bir katkıda bulunmayı hedefliyor ve kendi başına bir kültür yazıyor.

Ben de bu yüzden koleksiyonu incelemeye kalemlerden başlamak istiyorum çünkü gerçekten en çok dikkatimi çeken ve bu konuyla hiç ilgilenmiyorum diyenlerin bile hayran kalacağı bir koleksiyonları var.



Özellikle bu yeşil kalem resmen benim için tasarlanmış. Ba-yıl-dım! Limited edition olan bu kalem, 25 yıldır farklı versiyonlarla üretiliyor, ve her seferinde dünyada iz bırakmış önemli bir isme ithaf ediliyormuş. İki yıl önce ünlü İtalyan tenor Pavarotti'ye ithaf edilmiş. Bu yılki kalem ise ünlü bir İtalyan iç mimar için tasarlanmış. Koleksiyonda yer alan iki limited edition kalemlerden biri 4000 diğeri ise 8000 adet üretilmiş ve satışa çıktığı an insanlar almak için sıraya giriyorlarmış! :)  
Bu arada yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz kalemin üzerinde yer alan işlemeler tıpkı parmak izi gibi her bir kaleme özel ve başka hiçbir kalemde yok. Baya iddialı. :)




Bence markanın tüm etkinliğine en çok değer katan unsur Unicef koleksiyonuydu. Koleksiyon dahilinde satılan ürünlerden elde edilecek gelirden 1.5 milyon dolar Unicef'e bağışlanacakmış. Bağışlanan miktar her sene Unicef'in belirlediği ülkeler gidiyor, bu yıl da Afrika,Brezilya ve Çin'e gidecekmiş.  



Bu koleksiyonda yer alan her ürün mavi safirle süslenmiş.  Bu harika limited edition mavi saat arap, latin ve asya alfabeleri ile olmak üzere 3 farklı versiyon olarak üretilmiş ve benim favori parçalarımdan biri oldu.




 Gelelim koleksiyonun en etkileyici ve sona sakladığım parçasına :)

Montblanc Ortadoğu, Hindistan ve Afrika satış müdürü Elvir Johic etkinliğin başında bana size bir şey göstermek istiyorum diyerek heyecanla bu defteri uzattı ve deftere herhangi bir şey yazmamı istedi. Yazıyı yazdıktan sonra defterin sağ tarafında yer alan düğmeye basmamı istedi. Düğmeye bastım ve ne oldu dersiniz? Yazdığım yazılar Elvir Bey'in elinde duran akıllı telefonun ekranındaydı. 

Gerçekten hiç beklemediğim bir şeydi ve bu nasıl mümkün oldu diye hayretler içerisinde kendisine sordum. 

Özellikle toplantılarda hızlı not almak isteyenler, tabletler ve bilgisayarlar kağıdın yerini tutmaz diyenler için mükemmel ve çok cool bir seçim.






Montblanc'in etkinliğinin benim için en can alıcı ve heyecanlı kısmı özetle böyleydi. Birbirinden etkileyici ürünleri incelemek ve siz de bayılmak isterseniz Rotap Saat'in web sayfasını inceleyebilirsiniz.

http://www.rotapsaat.com/tr


Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.

instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com







sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram