Karın Yağlarınızdan Kurtulmanın Formülü!



Bugün size mucize bir bitkiden bahsetmek istiyorum. Aslında birçok derde deva olan zencefil, karın yağlarını eritmek için süper bir besin.
Zencefil, metabolizma hızlandırıcı ve sindirimi hareketlendirici etkilere sahip olduğundan vücudunuzda yer alan yağların yakılmasına yardımcı olacaktır.

Zencefil yüksek kalorili bir besin değildir ve bu sebeple de etkilerini artırmak için içerisine farklı gıdalar eklenebilir. (bal gibi)


Zencefilli Yeşil Çay

Yeşil çay zaten zayıflamak isteyenlerin ya da zayıflama işine bir kez bile girmiş olanların mutlaka karşılaştığı hatta yakından tanıdığı bir bitki.
Bir bardak kaynamış suya bir yemek kaşığı yeşil çay ve bir dilim zencefil ekleyin. İki üç dakika daha kaynatın, demlendirin ve günde iki bardağı geçmeyecek şekilde için.

Zencefilli Greyfurt Suyu
Greyfurtun zayıflamaya olan etkisini zaten bir çoğumuz biliyoruz. Zencefille birleştiğinde de güzel bir tadı oluyor.
Dört adet greyfurtun içerisine bir çay kaşığı  kadar zencefili rendeleyin. Biraz karıştırıp çok bekletmeden için. C vitaminin hızlıca tüketilmesi gerektiğini unutmayın.

Elbette zayıflamak uzun ve dikkat isteyen bir yolculuk. Bu sırada hekiminizden destek almayı, spor yapmayı ve düzenli beslenmeyi ihmal etmeyin. Şok diyetlere, size zarar verecek formül ve tariflere itibar etmeyin. Eğer herhangi bir tarifte en ufak bir yan etki görürseniz lütfen kullanmayı hemen bırakın.

Ne olursa olsun kendinizi sevmeye devam edin ve hiçbir şey uğruna sağlığınızdan olmayın.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.

instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com








sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram