İnce Yapılı 8 Yaz Fondöteni


Makyaj yapmaktan yaz-kış vazgeçmeyenlerdenseniz bu yazım tam size göre. Özellikle yaz aylarında fondöten kullanmak normal zamanlara göre biraz daha zahmetli olabiliyor. Haliyle güneşin altında yaz sıcağında sürdüğümüz fondötenlerin de kışın kullandıklarımızdan farklı yapıda olması gerekiyor.
Sıcak yaz günlerinde ağırlık yapmayan, ince yapılı ve SPF içeren fondötenler genel olarak tercihlerinize yön vermeli. Ben bugün daha önce deneyimleyip, yaza uygun bulduğum ince yapılı fondötenleri listeledim. Umarım sizin için faydalı bir kaynak olur.

1. MAC Face and Body
Yaz denince, ince yapı denince akla ilk MAC'in Face and Body'si gelir. Çoğunuzun bildiği gibi hem vücutta hem de yüzde uygulanabilen bu su bazlı, aşırı sıvı fondöten transparan örtücülüğe sahip. Yazın cildinizi biraz daha canlı göstermek istiyorsanız mükemmel bir seçim. Neredeyse yok gibi, ama cildinize sağlıklı bir hava katacağı kesin.
50 ve 120 ml olarak iki farklı boy seçeneği ile satılıyor.
50 ml'i 120 TL, 120 ml'i ise 153 TL.

2. Lancome Teint Miracle


Lancome'un cildin doğal ışığını açığa çıkarmayı vaad eden bu fondöten ince yapısı, cildinize vereceği ışıltı ve nemle yazın favorileri arasında.
30 ml'lik fondötenin satış fiyatı 190 TL.

3. Giorgio Armani Maestro


Armani'nin en sevilen fondötenlerinden biri olan Maestro, ince yapısıyla yazın varlığını hiç hissettirmeyecek bir ürün. Kapatmaktan çok, teninizi kusursuz göstermeyi vaad ediyor.
30 ml'lik bu ürünün fiyatı ise 240 TL.

4. MAC Mineralize Moisture
MAC'in SPF15 içeren bu föndöteni kusurları gizlemekten yerine cilt tonunu eşitlemeyi, cilde canlılık katmayı ve uzun süreli nemlendirmeyi vaad ediyor.
30 ml olarak satılan ürün 153 TL.

5. Jane Iredale Purepressed Mineral Fondöten
Alıştığımız fondöten formunun dışında, kompakt pudra gibi görünen bu fondöten, mineral yapısı itibariyle yaz aylarına çok uygun. Uyurken, hatta yüzerken bile kullanabileceğiniz bu föndöten, suyun altında bir zırh gibi kenetleniyor ve yüzünüzden çıkmıyor :)
9.9 gram ağırlığındaki ürünün fiyatı 179 TL

6. Nars Velvet Matte Skin Tint

Hem ince yapılı olsun, hem de matlaştırsın istiyorsanız Nars'ın bu fondöteni size göre olabilir. Cildi kapatmayan, hafifçe renk veren ama içerdiği pudra sayesinde de matlaştıran bu föndötenin fiyatı145 TL.

7. Giorgio Armani - Luminous Silk


Armani'nin bir meşhur fondöteni daha. Aydınlık görünümden hoşlananların çok seveceği bu fondöten cildinize doğal bir ışıltı katıyor.  İnce yapısıyla yaz aylarına çok uygun olan bu fondötenin
30 ml'lik boyu 210 TL.

8.MAC Studio Waterweight
MAC'e yeni katılan bu fondöten şimdiden birçok kişinin favorisi oldu bile. Her cilt tipine uyum sağlamayı vaad eden, ince yapılı ve nemlendirme özellikli bu fondöten 30 SPF içeriği ve hafif yapısı ile de yaza uyum sağlıyor. Yapı olarak Armani Maestro'ya çok benzediğini de belirtmek istiyorum.
30 ml olarak satılan ürünün fiyatı 138 TL




Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com



sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram