Cildinizi Güneşten Koruyan Yiyecekler



Bitter Çikolata

Bitter çikolatanın, içerisindeki antioksidan maddeler sayesinde sağlıklı bir alternatif olduğunu çoğumuz biliyoruz. Ama bitter çikolata aynı zamanda cildimizi güneşin zararlı ışınlarından da koruyor. Aynı zamanda yaşlanma karşıtı olduğunu da bonus olarak bilmekte fayda var. :)


Nar

En güzel meyvelerden biri olan nar aynı zamanda çok güçlü bir antioksidan. Yazın da cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için bol bol nar tüketin. Hazır nar demişken, Beauty Bar'ın içinde bulunan nar çekirdeğinin anti-aging özelliği ile cildi koruduğunu, tazelediğini ve yaşlanmanın önüne geçtiğini de hatırlatayım. Beauty Bar'ı incelemek ve satın almak isterseniz linki burada. :)


Yeşil Çay

Yeşil çayın faydaları saymakla bitmiyor ama cildimize olan etkileri muazzam. En son sizlere göz altlarınızdaki yorgunluğu gidermeniz için hızlı bir tarifi burada vermiştim. Yeşil çay hem deri üzerine merhem şeklinde uygulanarak, hem de içerek tüketildiğinde cildi güneşin zararlı ışınlarından da koruyor.


Domates


Domatese kırmızı rengini veren, aynı zamanda çok güçlü bir antioksidan olan likopen, mükemmel bir güneş koruyucu besindir. Günümüzde güneş kremlerinde anti oksidan etkisi vermek amacıyla da kullanılır.








Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.

instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com




sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram