6 Adımda Makyajsız Güzel Görünmek


Mila Kunis


Makyaj hemen hemen hepimizin vazgeçilmezi, kabul ediyoruz. Bazen büyük bir keyifle uzun uzun makyaj yaparken bazen sırf zorunlu hissettiğimiz için yapıyoruz. Elbette her gün makyajlı dolaşmak mümkün değil -doğru da değil- ama makyajsızken de iyi görünmek mümkün. Hem de çok kolay birkaç adımda.

Peeling
Bunlardan ilki peeling. Haftada iki kez yapacağınız bir peeling ile cildiniz çok daha pürüzsüz, temiz, canlı ve ışıltılı görünebilir. Peelling, size makyaj yapacağınız  zamanlarda da mükemmel bir zemin hazırlar.

Tonik 
Peeling'inizin ardından uygulayacağınız alkol içermeyen bir tonik çok daha sıkı ve genç bir cilde sahip olmanızı sağlayacak.

Limonlu Su
Bir bardak limonlu sıcak su, çok daha iyi görünmenizi sağlarken cildinizi içten de besleyerek daha sağlıklı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.
Cildinizin ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri içeren Beauty Bar'a ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz. :)

Renkli Nemlendirici
SPF içeren renkli nemlendiricilerden biraz yardım alarak hem cildinizi nemlendirip biraz ışıltı katabilir, hem de güneşin zararlı etkilerinden korunabilirsiniz. Renkli nemlendirici cildinize hafif bir renk de vererek çok daha canlı görünmenizi sağlar.


Lip Balm
Kışın soğuktan yazın da güneşten dudaklarımızı korumak için lip balm'lar daima çantamızda olmalı. Özellikle hafif renk veren ya da yalnızca parlaklık veren bir lipbalm, dudaklarınızı çok daha sağlıklı gösterecek.

Ellerinizi Yüzünüzden Uzak Tutun
Tüm bu adımları uyguladıysanız ellerinizi yüzünüze sürmenizin her şeyi mahvedeceğini bilmelisiniz. Özellikle sivilce ve aknelerinize dokunmak, onları sıkmaya çalışmak çok ama çok yanlış. Gün içinde mümkün olduğu kadar yüzünüze dokunmamaya gayret edin. Elinizde biriken bakterileri yüzünüze taşımayın.
Makyajsız da güzel, sağlıklı ve iyi görünmek mümkün. Yeter ki cildinize bakın, onu hem içten hem de dıştan besleyin.



Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.

instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com

sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram