3 Kirpik Kıvırma Hilesi




Kirpikler göz makyajının, hatta makyajın bütününün en önemli parçalarından biri. Kirpik kıvırmak da doğal olarak makyajımızda çok önemli bir adım. Bu yazımda size kirpiklerinizi kıvırırken uygulayacağınız 3 kolay ipucunu veriyorum. Bu ipuçları sayesinde hem gözlerinizi daha büyük gösterecek, hem de bakışlarınızı derinleştireceksiniz. Umarım beğenir ve faydasını görürsünüz. :)

1.Kirpik kıvırıcının üst ve alt kısımlarında yer alan lastiklerin belli bir ömrü var. En iyi performansı verebilmeleri için 3 ayda bir değiştirmeniz gerekiyor. Birçok markanın kirpik kıvırıcısının yanında yedek lastikler de geliyor. Bunları saklayıp, eski lastiklerinizle değiştirebilirsiniz.

2.Kirpiklerinizi kıvırmadan önce mutlaka temiz ve kuru bir maskara fırçasıyla tarayın. Böylece karışmış ya da yamulmuş kirpiklerinizi düzeltmiş olacaksınız ve kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra çok daha düzgün bir görüntü elde edeceksiniz.

3.Eğer kirpiklerinizin daha uzun süre kıvrık kalmasını istiyorsanız ya da kolay kolay kıvırlmayan kirpiklere sahipseniz kirpik kıvırıcınızı fön makinesiyle biraz ısıtın. Bu işlemi yaparken kirpik kıvırıcınızı çok ısıtmamaya dikkat edin ve kirpiklerinizi kıvırmadan önce ısısını elinizle kontrol edin. Eğer çok inatçı ve kıvrılmayan kirpiklere sahipseniz kıvırma işleminin hemen ardından su geçirmeyen bir maskara uygulamayı deneyin.


Daha fazla ipucu için kirpik kıvırmayla ilgili buradaki videomu da izlemeyi unutmayın. 





Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.

instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com

sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram