Sephora 2017 Yaz Koleksiyonu Lansmanı

Yaklaşık iki hafta önce, bir süredir merakla beklediğim Sephora 2017 yaz koleksiyonu lansmanındaydım. Hepinizin yakından tanıdığı Made in Sephora, Nars, YSL, Becca, Benefit gibi bir çok markanın rengârenk koleksiyonlarını bol bol kurcaladım ve Instagram story'den de hepsini paylaştım. Şimdi sıra geldi blog yazısına ve detaylı görüşlerime.

Bu lansmanda en çok dikkatimi çeken şey Güney Kore markalarıydı.



Güney Kore denince akla hemen cilt bakım ürünleri geliyor bu yüzden anlat anlat bitmez ama en beğendiğim birkaç üründen bahsetmek istiyorum.
Tony Moly markasının puding maskelerinin yapılarını çok beğendim. Yine aynı markanın köpüren maskeleri ve yanak nemlendirici jel patch’leri de çok meşhur.



Başka bir Kore markası olan Dr Jart+’ın merhemleri andıran ambalajlarını çok sevdim. İçerikleri de oldukça zengindi. Bu markanın Rubber Mask isimli maskeleri çok övülen ürünleri arasındaydı. Orada görünce özellikle ambalajı çok dikkatimi çekti ve geçen hafta yurt dışına gitmişken ucuz bulunca hemen aldım. Çok yakında bu ilginç maskenin videosu da gelecek.

























Lansmanın en renkli stantlarından biri YSL standıydı.
Yeni, iki renkli Kiss and Blush’lar sayesinde çift renkli dudak modasına şimdiden hazır olun diyorum.

Şeker gibi görünmüyorlar mı?

Bu arada Becca’nın Sephora’ya geldiğini duymayan kalmamıştır. Meşhuuur highligter’lar yoğun ilgi gören benim de çok beğendiğim ürünlerden biriydi.



Made in Sephora markalı ürünlerin yelpazesi her geçen gün genişliyor, hem uygun fiyatlı hem de geniş renk skalası olan ürünler arıyorsanız göz atmanızı öneririm. Rengârenk duş jellerine kıyamayıp banyoda dekor olarak bile kullanabilirsiniz! :D

 Genel olarak Kore ürünlerinin, maskelerin, highligter ve allıkların ön planda olduğu ürünler özetle böyleydi. Bakalım yaz boyunca en çok hangilerini göreceğiz.








Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Youtube Kanalım: http://www.youtube.com/sebibebiFacebook: https://www.facebook.com/sebibebiresmi
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com

sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram