Kleopatra'nın Yüz Kremi





Mısır'ın sansasyonel kraliçesi, Roma'yı karıştıran kadın, güzelliğiyle tüm dünyayı konuşturan efsane isim Kleopatra'nın gizli sırlarını bu yazımla ortaya çıkartıyorum! :)
Geçenlerde yemek.com'da karşılaştım dikkatimi çekti hemen sizinle de paylaşmak istedim.

Kendisini bilenler bilir, önce kardeşiyle daha sonra  Roma imparatoru Sezarla evlenip, sonra da Sezar'ın yeğeni Marcus Antonius'dan da iki kız çocuğu olan hatta Shakespeare'in eserlerine bile konu olan Kleopatra bütün bu maceralı hayatı boyunca kendine de çok iyi bakmış. Yoksa güzelliği taaa Antik Mısır'dan bugünlere gelebilir miydi? Özel hayatına yorumum yok bizi ilgilendirmez dedikodu sevmeyiz :D 
(iç ses: çekirdeği alıp geliyorum :D Kıııız duydun mu kardeşiyle evlenmiş, hatta kocasının yeğeninden çocuk yapmış vay vay vay yuh!)


Kleopatra millattan önce nemlendiricinin, highlighter'ın, maskaranın esamesinin okunmadığı günlerde Antik Mısır'ın güzellik uzmanıymış da haberimiz yokmuş. Kraliçe Kleopatra'nın güzellik sırlarını araştıran bazı uzmanlar bir kremin  tarifine ulaşmışlar. Araştırmaya göre Kleopatra iki kaşık balmumunu tamamen eritip, yine iki yemek kaşığı aloe vera suyu, dört damla gül yağı ve bir yemek kaşığı badem yağını karıştırıp kullanıyormuş. Klopatra'nın bu kremi kullandığı ne kadar doğru bilinmez ama siz de bu yöntemi denemek isterseniz bu karışımın maksimum bir hafta içinde kullanılması gerektiğini unutmayın.


Bunun videosunu çekip deneyeyim mi ne dersiniz? Merak etmiyor değilim :D

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Youtube Kanalım: http://www.youtube.com/sebibebiFacebook: https://www.facebook.com/sebibebiresmi
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com



sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram