Haşlanmış Yumurtayla Fondöten Sürmek



Yumurta ile Fondöten Sürme

Son zamanlarda Youtube'da fırçalar dışında hemen hemen her şeyle yapılan makyajları görmeye çok alıştık.

Önce makyaj süngerlerini kullanmaya başladık. Beauty Blender'lar girdi hayatımıza, ardından Silisponge, Evieblender derken en sonunda haşlanmış yumurtayla makyaj yapanı da gördü bu gözler! :)

Ben de daha önce Youtube kanalımda bulaşık teliyle, kaydırmazla, balonla hatta kayısıyla bile fondöten sürmüş ve aslında yüzeyi düz olan hemen hemen her şeyle uygulama yapılabildiğinden bahsetmiştim.  

Aslında tüm bu uygulama yöntemlerinin arasındaki tek fark birisinin daha kısa sürede, diğerinin ise daha uzun sürede sonuç vermesi, sizi daha az ya da daha çok uğraştırması.
Özellikle sorunsuz bir cildiniz varsa uygulama daha da kolaylaşıyor.
Şimdi de bir haşlanmış yumurta ile fondöten sürme furyasıdır almış gidiyor. Hatta yalnızca fondöten değil, tüm makyajını yumurtayla yapan blogger'lar bile var.

Aslında tüm bu trendlerin, challenge'ların amacı tamamen eğlenmek, ortaya ilgi çekici bir şeyler koymuş olmak ve dikkat çekmek. Yoksa kimsenin sırf trend diye makyaj çantasında haşlanmş bir yumurta ile gezeceğini sanmıyorum :) S

Aşağıda da bu tuhaf trendi görüp deneyenlerin videolarını görebilirsiniz. Benim de daha önce kayısı denemesini yaptığım videoyu hatırlatmak için ekliyorum. 

Siz ise sakın yapmayın arkadaşlar kokarsınız 🤗 Yiyin yumurtanızı mis gibi 😂 Tövbe tövbeeeeeeeee 😂








Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com

Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram