Evde Salon Spası, Spanın Pedikürden Farkı

Herkese Yeniden Merhaba,

Scholl'ün çok severek kullandığım ve herkese de tavsiye ettiğim ayak törpüsünün yeni başlığını tanıtmak için marka işbirliği ile Salon Spasının Evde nasıl uygulanabileceğini göstermeye ve anlatmaya çalıştım.

Videonun başlarında yeni elmas başlığından bahsettim. Normalde ilk çıkan törpünün normal başlığı sert topuklar için etkili olsa da derin çatlağı olanlar için hemen sonuç almada biraz yavaş kalmış. Çatlak topuklar genelde hemen daha etkili sonuç almak istedikleri için biraz daha agresif yöntemler (jiletleme) kullanabiliyorlar ki Uzak Doğu'da usturamsı bir aletle bu topukların kesildiğini çok iyi biliyoruz. Ancak kesme işlemi deriyi daha da sertleştiriyor orası kesin. Bu elmas başlığı ise sert derilerde çok daha hızlı sonuç almanızı sağlarken derinize de zarar vermiyor.

Gelelim ayak Spasına.

Spa : Sudan gelen sağlık, sudan gelen güzellik anlamına gelir. Özel yağlar kokular ve müzikle uygun ambians yaratılarak insana ruhsal ve bedensel bir deneyim sunar. Spa Uygulamasının amacı bedene enerji kazandırmak, yorgunluğu ve ağrıyı almaları ve cildin yeniden yapılanmasını sağlamaktır.

Ben de evde ayaklarınızı yumuşacık yapacak, ölü deriden kurtaracak ve kan dolaşımını hızlandırarak ağrı yorgunluk izlerini silecek bir spa önerisi gösterdim. Videonun sonunda eklemeyi unuttuğum bir noktayı da hemen buraya yazayım Oje sürmek için parmak aranıza yerleştirdiğiniz pamuğa yazın ferahlamak için nane yağı, diğer zamanlarda ya da yorgunluğu almak ve rahatlamak için lavanta yağı gibi esansiyel yağlar damlatabilirsiniz.







Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram