DÜNYADA İLK! Yenilen Güzellik Ürünüm BEAUTY BAR Çıktı!

Dünyada bir ilke imza attık ve yenilebilen karın doyuran %100 doğal şekersiz Raw katkısız glutensiz vegan bir güzellik barı yaptık. Tüm uzmanların ortak görüşü "Sağlıklı ve genç bir cilt için bakımdan önce beslenmek gelir " bilgisinden yola çıktık ve Şifa dolu barın projesi tam 1 yıl önce başladı. 1 yıllık emek, yüzlerce formül denemesi sonucunda cildiniz için en faydalıları toplandık ve "bir amaç için ye" dedik. 5 Tohumdan gelen yağlar, mineraller ve vitaminlerle cilt bakımınıza destek olurken karnınızı doyurabilir, diyetinizi bozmadan tatlı ihtiyacınızı giderebilir, ara öğün olarak tüketebilirsiniz. 

Biliyorsunuz dünyadaki tüm doktorların ve uzmanların ortak görüşü aynı: Cilt güzelliği için beslenmek çok çok önemli. Hatta en önemli adım beslenmek. Ben de bunu göz ardı etmedim ve makyaj cilt bakımı videolarımın yanı sıra cilt güzelliğinizi ve kalitesini artırmak içten beslemek için bir adım ileri gittim :) 

İçerisinde 5 farklı çekirdek ve tohum ekstresi yer alan Beauty Bar tamamen doğal ve katkısız bir sağlıklı atıştırmalık olarak satışa çıktı!
Yani Beauty Bar'ı yerken vicdan azabı çekmenize, kaçamak yapıyorum hissine kapılmanıza hiç gerek yok. 

Aynı zamanda Beauty Bar içerdiği tohum ve çekirdeklerle zengin bir 
vitamin ve mineral kaynağı. Beauty barın içinde yer alan zencefil ve limon bağışıklık sisteminize destek olur. 
Ürün Prebiyotiktir, sindirime yardımcıdır. Metabolizma hızlandırıcı içerikler barındırır.  Aşağıda içerisinde bulunan her bir maddenin güzelliğinize katkılarını tek tek yazıyorum.
Şimdiden afiyet olsun!
#guzellikictengelir


İÇİNDEKİLER


Hurma : Protein ve lif kaynağı olan hurma kalsiyum, demir, çinko, potasyum ve magnezyum gibi 15 farklı mineral, 10 dan fazla element ve B6, niasin, tiamin, riboflovin ve A,K vitaminerini içermektedir. Bağırsak ve sindirim sistemi rahatsızlıklarını gidermeye yardımcı olur. İçerdiği mineraller,elementler ve vitaminler sayesinde cildi besler, kansızlığa iyi gelir, karaciğeri kuvvetlendirir, kan basıncını düşürür , kandaki şeker seviyesini dengeler , beyin fonksiyonlarını destekler . 
Karabuğday unu : %11-15 bitkisel protein ve %3 yağ içermektedir. Sağlığa yararlı, hastalık önceleyici ve tedavi edici özelliğinden dolayı nutraceutical ürün sınıfına girmektedir. İçeriğinde yüksek oranda bulunan P1 vitamini kandaki kötü kolestrolü düşürür ve damarlara esneklik, güç kazandırır. Lizin içerdiğinden tekrarlayan uçukların önler. B1 ve B2 vitaminlerince zengin olan karabuğday, içerdiği choline maddesi ile karaciğer fonksiyonlarını destekler. 
Keçiboynuzu unu : Fenolik antioksidanlarca zengin olup İçerdiği A, B, B2, B3,D ve E vitaminleri ile potasyum, demir ve bakır mineralleri, antialerjik ve antibakteriyel olan galik asit sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir, kolestrolü ve kan şekerini düzenler, hafızayı güçlendirir, diş ve diş eti hastalıklarını önler. Sütten 3 kat daha fazla kalsiyum içerir. 
 Chia tohumu : Doğal kan şekeri dengeleyicisidir ve uzun süre tok tutmaya yardımcı olur. Egzersiz ve sağlıklı yaşam ile birlikte metabolizmayı hızlandırır, yağ yakımını arttırır, kemikleri güçlendirir ve kas gelişimini destekler.
 İnülin-HİNDİBA KÖKÜ : inülin ince bağırsaklarda bifidobakterilerin gelişmesini uyarmalarıdır. Bifidobakteri, zararlı bakterilerin üremesini engellerken, bağışıklık sistemi ile ilgili fonksiyonların uyarılmasını, B grubu vitaminlerinin sentezini ve bazı minerallerin emiliminin artmasını sağlar. Kalın bağırsak mikroflorasının dengesini sağlar. Kan şekerinin düzenlenmesinde etki göstererek metabolik sendrom ve kalp-damar hastalık risklerini azaltır. 
 Limon : İçerdiği C vitamini serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemimizi korur, bazı kanser hücrelerinin gelişimini engeller. Serbest radikaller ciltte leke ve akne oluşumunu ve cilt kırışıklıklarını tetiklediği için yaşlanmayla birlikte önemli cilt hastalıklarına yol açar. Limon kabuğu içeriğinde bulunan sitrik asit ve C vitamini ile kan damarlarının ve cilt hücrelerimizin temizlenmesine yardımcı olduğundan daha sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmamızı sağlar. Limon kabuğu yemek cilt hastalıklarının oluşmasını engeller.
 Üzüm çekirdeği unu : Kara üzüm çekirdeğinin kurutulup öğütülmesi ile elde edilir. C vitaminininden 20 kat, E vitamininden ise 50 kat daha güçlü etki sahip antioksidan madde içerir. Damarlar sağlığını koruyup iyileştirdiğinden hipertansiyon, kalp krizi ve felç olasılıklarını düşürür. Cildin bağ dokusunda bulunan kolojeni sağlamlaştırdığından cildin dinç olmasını sağlar. 
Zencefil Zencefil aroması oldukça güçlü, şifalı bir bitkidir. Yumurtalık kanserine sebep olan kanser hücrelerini öldürücü etkisi vardır. Ayrıca vücutta oluşan iltihabı da yok eder. Kandaki yağ oranını dengeleyerek damarları korur. Bağışıklık sistemini güçlendirir.


 Deniz tuzu: Bol miktarda magnezyum, demir, sülfür , kalsiyum ve seksenden fazla mineral bulunmaktadır. Deniz tuzu, vücudun elektrolit dengesini düzenleyen en ideal ve en sağlıklı besin kaynağıdır. Yüksek magnezyum içeriği sayesinde vücuttaki toksin maddeleri vücuttan uzaklaştırarak ciltteki kan dolaşımını düzenler. Saç ve tırnak sağlığını iyileştirir.
 Keten tohumu : Omega 3 ve 6 yağ asitlerinin iyi bir kaynağı olmakla birlikte; magnezyum, demir, bakır ve çinko ile çeşitli vitaminleri içerir.  Keten tohumu içerdiği omega 3 yağ asitlerinden dolayı kalp-damar hastalıklarına karşı korur, cilt kuruluğunu önler ve sağlıklı cilt oluşumuna katkı sağlar. 
Nar çekirdeği : Yüksek dozda polifenolik bileşikler, tannin ve antisiyoninler içerirler ki bu maddeler bilinen en güçlü antioksidanlardır. Anti-aging etkisi sayesinde cildi korur, tazeler ve yaşlanmayı geciktirir. Zarar görmüş hücrelerin yenilenmesine yardımcı olarak kanserojen hücrelerle savaşır. Kandaki şeker seviyesini düzenler, kan basıncını düşürür. Selülit ve varis gibi sorunlarda tedaviye yardımcı olur.

Badem: İyi ve kötü kolesterolün dengelenmesinde faydalıdır.
Fosfor kemik sağlığının korunmasında önemli bir etkiye sahiptir. Yaşlanmayla birlikte artan kemik ağrılarının önlenmesinde ve dişlerin dayanıklılığını artırmada faydalıdır. E vitamini yağ asitleri ve enzimler açısından zengin olan badem antioksidan içerdiğinden kalp sağlığını önemli ölçüde korur. Alkali açısından zengin olan badem bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Vücuda giren sağlıksız maddelerin atılımını sağlar. Cilt onarıcı iyileştirici etkisi vardır. E vitamini açısından zengindir. Cilde nem verir. Cildi, saçı kaş kirpik ve tırnakları güçlendirir. Hücre yenileyicidir. Cildin pürüzsüz gözükmesini sağlar.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Youtube Kanalım: http://www.youtube.com/sebibebiFacebook: https://www.facebook.com/sebibebiresmi
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com










sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram