Adriana Lima Paskalya Video Makyajı



Adriana Lima, Love Magazine için yer aldığı videoyla bugünün en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Gerçi Adriana Lima ne yapsa olay oluyor zaten ama videoyu izledikten sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Bu videoda Adriana Lima duşun altında bir yandan poz verip bir yandan da çikolata yiyor.  Paskalya bayramı için çekilen iddialı videosunda Adriana Lima'nın seksi pozları ve düzgün fiziği kadar dikkat çeken başka bir şey daha var. O da tabii ki makyajı. Özellikle video duşta geçtiği için bu makyajdan bahsetmeden geçmek istemedim.

Normalde Adriana Lima daha sade, doğal makyajları tercih ederken videodaki iddialı kırmızı ruju en çok dikkatimi çeken şey oldu. Kuyruklu eyeliner'ını tamamlamak için alt kirpik diplerine belli belirsiz kahverengi far uygulanmış. Kusursuz denebilecek kadar güzel ten makyajına da bayıldım. Videonun sonunda kırmızı ruj neden maviye dönüyor onu anlayabilmiş değilim ama suyun altında bu kadar saat durup dünyanın çikolatasını yiyince ruj falan kalmaz tabi :)

Adriana bu çekimden sonra 100 squat çekmiştir heralde :D Böyle kötü örnek olma Adriana'cığım. Duşta çikolata yenmez. Çikolata ıslanında tadı kaçar. Madem o kadar uzun duş alıyorsun ki acıkıyorsun, sana Beauty Bar yollayalım, hem kilonu koru hem cildin için gerekli besinleri al.

Ben Adriana Lima'nın Paskalya için yer aldığı bu videodaki makyajını aşırı beğendim, ama siz yine de duşta çikolata falan yemeyin. Nimetle şaka olmaz :) Tıkanırsınız Allah Muhafaza








Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Youtube Kanalım: http://www.youtube.com/sebibebiFacebook: https://www.facebook.com/sebibebiresmi
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: pr@sebibebi.com

sebibebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram