2 Kişiye Too Faced Sweet Peach Palet Hediyesi ve Cannes Alışverişi

Herkese Merhaba,

Bioderma ile yaptığım Cannes gezisini ayrıca yayınlamak istiyorum ama ondan evvel size orada zaman bulduğum an mağaza kapanmak üzereyken yaptığım bir alışverişi göstermek istedim. Oradan size de çok tatlı 2 hediye aldım. Tatlı derken gerçekten tatlı. Şeftali kokulu mis gibi muhteşem renkli bir palet. Too Faced'in ünlü Sweet Peach paleti.

Yarışmaya katılmak için aşağıdaki adınları tamamlamanız gerekmekte.

Tek gerekli koşul Youtube abonesi olmanız. Bunu doğruladıktan sonra diğer 2 adım (facebook ve Instagram takibi) şart değil. Ancak bu adımları da tamamlarsanı 1'er çekiliş hakkı daha kazanabilirsiniz.

https://goo.gl/Sz0alq 

Bu linke girdiğinizde karşınıza aşağıdaki görüntü gelecek. Buradan mavi butona (SUBSCRIBE HERE) basın.



Karşınıza Youtube sayfası çıkacak ve abone ol butonunu görecekseniz. Youtube'a otomatik login olanlar eğer daha önce abone olduysa zaten onlarda "Abone Olundu" yazısı belirecektir. Youtube'a login olmadıysanız sizden "Abone Ol" butonuna bastıktan sonra giriş yapmanızı isteyecek. Giriş yaptıktan sonra Profilimde "Abone Olundu" yazısı yazıyorsa işlem tamamdır. 

Tekrar yukarıdaki sayfaya döndüğünüzde yukarıda şu an gri olan "Continue" yazısı Yeşil olacak ve ona basıp devam edebilirsiniz. 


Sora aşağıdaki formu göreceksiniz. Bu form yarışmaya katılım için gerekli olan isim ve email bilgileriniz. Ad Soyad ve Email alanını doldurun ve alttaki SAVE butonuna basın. 


Aşağıda her yaprığınız işlemin yanında mavi tik göreceksiniz. Bu işlemi doğru yaptınız demek. Sadece youtube 'a abonelikle katılmak istiyoranız diğer adımları tamamlamanıza gerek yok.


Biraz karışık görünse de aslında çok basit. Facebook ve Instagrama girdiğinizde sizden elbette o sayfala da login olmanızı istiyor. Ama böylesi sahte başvuruların da önüne geçmiş olacak. 

Hepinize bol şans!





Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram