Sivilce İzi Nasıl Kapatılır



Herkese Merhaba,

Epeydir sitede yokum biliyorum. Çok büyük değişimler yaşıyoruz ve her bir mecraa ile yakından ilgilenemediğim doğru. Ancak hepsi çok yakında düzene girecek söz veriyorum. Blogda sadece youtube videolarını repost yapmak çok mantıksız geldiği için kullanmayı bıraktım. Aktif içerik üretmek istiyordum ancak vakit bulamadığım için yapamıyorum. Bir düzene koyana kadar arada böyle ipuçları işeleyelim diyorum.

Sivilce izlerini kapamak için kapatıcı yani concealer veya corrector kullanıyoruz. Yeşil corrector kırmızı kontrastı ile kırmızının rengini dengelemeye yardımcı. Eğer corrector kullanacaksanız bunu minimal uygulamanız gerekmekte. Aksi halde bu kez de yeşili kapatmanız gerekir. Corrector üzerine ten renginizde fondöten ya da kapatıcı uygulamanız gerekmekte.

Her gün bu kadar detayla uğraşamayacağımız için en basit yöntem kapatıcı kullanmak. Teninize fondöteni sürdükten sonra ince bir fırça ile (ruj fırçası veya kulak çubuğu olabilir) sorunlu bölgenin üzerine bas çek hareketi ile kapatıcıyı uygulayın. Aktif sivilceniz varsa kullandığınız ürünlerin temiz olmasına özen gösterin ve kullandığınız araçları makyaj sonrası mutlaka alkollü bir temizleyici ile temizleyin.
En son pudrayı gerekliyse tüm yüze gerekli değilse izin üzerine tampon hareketle uygulayın.

Sevdiniz mi?


Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram