Saç Küpesi Nedir? Nasıl Yapılır? 6 Farklı Model



Herkese yeniden merhaba,

Yarın bayram ve ben evlendiğimden beri hala bayram sabahı annemlerde uyanmamaya alışamadım. Kendi evimi çok sevsem de o neşeli bayram sabahları bir başka olurdu bizde. Kalabalık ailelerde bayram keyfi başkadır. (Annem şunu okusa her bayram sabahı için gece yatmadan "sabah erkenden beni uyandırma" pazarlığımı yüzüme yüzüme vurur sanırım :D hahaha)

Şaka değil bizde sabah namazını kılan babamı ziyarete gelirdi ki zaten uyanırdık erkenden.  Şimdi yine ailece kahvaltıda buluşuyoruz ama sabah annemde uyanmamak bir ukde olduğundan geçen bayramdan önce gidip gece kalmıştım. Siz siz olun ailenizin değerini bayramların güzelliğini neşesini yaşamayı ihmal etmeyin. Sabah erkenden büyüklerinizi ziyarete gidin.

Peki videomuzun konusu nedir bayram üstü?
Evdeki küpelerinizle, yüzüklerinizle yapabileceğiniz basit ama gösterişli saç modelleri gösterdim. Beki uygular, belki ilham alır başka modeller denersiniz. Gerisi size kalmış.

Hepinize huzur, mutluluk, sağlık ve sevgi dolu bayramlar dilerim.




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: prsebibebi@gmail.com


Sebi Bebi

1 yorum:

  1. Merhaba
    Hiç bella tüy dökücü mendil diye birşeyi önerdim mi acaba? Bir site sebi bebi de bu yöntemi öneriyor diye bahsetmiş sitesinde.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram