Orogold 24K Altın İçerikli Ürünleri ve Göz Altı Mucizesi



Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde Orogold tarafından ürünlerini tanımam ve cilt bakımı yaptırmam için bir davet geldi. Hatta yılbaşından önce gelmişti ama ancak fırsat buldum diyelim. Orogold High-end yani yüksek fiyatlı marka kategorisinde. En önemli özelliği en iyi iletken olan altını kullanmaları. Tüm ürünlerinin içinde 24 ayar yenilebilir altın var. Bu sayede ürünlerinin cilt tarafından çok iyi emildiği ve çalıştığı söyleniyor.


Öncelikle cildime Orogold "24K multivitamin deep peeling" ürünü ile peeling yapıldı. İçerisinde yine 24K altın , A,B,C ve E vitaminleri var. Çok az uygulama yettiği için 1 yıl kullanılabildiği söyleniyor. Bu güne kadar kullandığım en değişik peeling. İnstagramda paylaşmıştım. Jel kıvamında ürünü yüzünüze yaydığınoız anda deriye benzer şeyler hamam kesesindeki gibi elinize geliyor. Bunun tamamının deri değil o deriyi toplayan bir madde olduğu söylense de peeling sonrasında cildimin aydınlandığını gözlerimle görebiliyorum. Evde kullandığımda arkasından uyguladığım serum ve krem eskisinden çok daha çabuk emildi ve sabah kalktığımda yüzüm hala kusursuzdu. Sonuç olarak makyajım da çok ince bir fondötenle kusursuz göründü diyebilirim. Bu peelingi evde uyguladığımda gözümle görünmeyen ayva tüylerim özellikle çene bölgemdekilere bu derimsi parçalar tutundu. Yapıştı hatta. Çektiğimde tüye tutunduğu için canımı yaktı. Alkollü tonikle ve pamukla bastırarak çıkardım. Salonda aşağıdaki temizleyici ile çıkarmışlardı. Ben temizleyici kullanmadan temizledim. Belki bununla ilgilidir.
100 ml. Fiyatı 549 TL
https://www.beymen.com/p_orogold-peeling_75506

Yukarıda yazdığım gibi cildim 24 K Vitamin C Facial Cleanser Gel ile temizlendi. Bu jel de 24K altın, Provitamin B5 ve C vitamini içeriyor. Yüzümü ıslak havlu ile silip ytemizledikten sonraki hissin pamuk gibi olduğunu belirtmeliyim. 

Peki nedir bu C vitamini? Neden kullanılan ürünlerde var?
C vitamini en bilinen antiaging etkili vitamindir. Cilt yaşlanmasını geciktirerek cildin kolojen seviyesini artırıyor. Nemlendiriyor. Cilde uygulandığında kırışıklıkları özellikle ince çizgileri azaltma etkisi ve leke açma özelliğiyle ünlü.

80ml. Fiyatı: 399 TL


Hemen sonrasında yeni ürünleri 24K Vitamin C maskesi yüzüme sürüldü. Bu sürülen maskenin doygunluğu elimimi yüzüme sürmeden hissedilebiliyor. Elimi yüzüme dokundurduğumda de sanki ciltteki tüm boşlukları dolduran pürüzsüz bir jel tabaka ile kaplıydı. İçeriğinde yine altın ve A, C ve E vitaminleri, fındık ve mandalina özü var.
110 gr. 699 TL
https://www.beymen.com/p_orogold-bakim-maskesi_75553_31065

Daha sonra dokusuna bayıldığım 24K Nano Ultra Silk Serum sürüldü. Be serum nano seviyede ince olduğundan cilt tarafından en alt tabakalara kadar ulaşıyor ve cildi onarıyormuş. Benim anlık tecrübemde hissettiğim şey yüzüme işlenerek çok ince ve kaygan hale getirilmiş bür ürün sürülmüş gibiydi. Verdiği yumuşaklık hissi gerçekten mükemmel. Cildim anında renk değiştirdi. Yani solgunken daha pembemsi canlı bir görüntüye kavuştu. Şişeyi büyüttüğünüzde içindeki altın parçalarını görebilirsiniz.
Bu ise hepsinden pahalı. 1500 TL (en pahalı ürünü bu değil bu civarda çok ürünü var, en pahalı ürünü aşağıya ekleyeceğim)


Orogold 24k bio-brightening dark circle eye solution spf30 göz kremi koyu halkaları azaltıyor dendi. Benimki gibi genetik olarak içeri göçük gözlerdeki morluğu gidereceğini sanmasam da yapısı itibari ile sürdüğünüz anda aydınlatıcı etkisi var. İçeriği tam dış ambalajı gibi sedefli ve yanar dönerli. Bu şekilde ışığı yansıtarak daha aydınlık görünmesini sağlıyor. Nemlendirici hissi çok yoğun. Neme doymak bilmeyen göz altım neme doydu diyebilirim. 

Fiyatı 799 TL. 


Bu ise o mucizevi krem:

24K dmae deep wrinkle tightening solution.

Bu jel kıvamlı krem derin çizgileri ve asıl göz altı torbalarını mucizevi şekilde yok ediyor. Bana gönderdikleri örnek fotoğraftaki yaşlı hanımların göz altlarının kesinlikle manipulasyonla silindiğini düşündüm. Çünkü olması imkansızdı bana göre. Bir de torbanın yok olduğu tafarta bi blurluk fluluk var. Yani net değil. Meğerse nedeni üzerini kapladığı tabakadanmış. Yani o tabaka pürüzsüz gösteriyormuş. Hatta bulanık gibi diyebilirim. Bu kremin videosunu en altta izleyince siz de şaşıracaksınız. Bu kremin tedavi edici bir özelliği yok. Yani sadece 12 saat etkili. Çok fazla kahkaha atar göz altınızı çekiştirirseniz yapışkan yüzeyi esnettiğinizden daha çabuk bozulabiliyor.
Fiyatı bana 850 TL denmişti ama şu an gördüğüm kadarıyla 899 TL
https://www.beymen.com/p_orogold-onarici_75554_31065

Aşağıdaki iki fotoğrafa da yakından baktığınızda ürünün yaptığı etkiyi Mergül Hanım'ın üzerinde görebilirsiniz. Kendi ellerimle çektim.


Hatıra fotoğrafımızda Mergül Hanım'ın bir gözü yine bu kremin etkisinde. Foto 4K. Büyütebilirsiniz.

İşte Orogold'un en pahalı ürünü:
Fiyatı 4.800 TL!!!!

Ne düşünüyorsunuz? Bütçeniz ne kadar olursa cilt bakımı için kesenin ağzını bu kadar açarsınız? Tüm fikirlerinizi yazmaktan çekinmeyin.

Burada Cleo Özlem'in üzerinde kremi test ettiğim videoyu bulabilirsiniz.
Bu videodaki makyajımın korkunç olduğunu biliyorum ama bir önceki M.A.C alışverişi videosunda yeni ürünleri test edip hemen arkasından bu videoyu çektiğimiz için lütfen kusura bakmayın. Bağlantısız izlediğinizde zevksizlik abidesi gelmesin hihihiih



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

4 yorum:

  1. hepsini deneyeceğim bakalım (:
    http://www.guncelicerik.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sebile abla ☺️ Sana bir şey danışmak istiyorum mail atsam bakarmısın acaba ☺️

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben yüz şeklimi ve nasıl konturleyecegimi merak ediyorum resim atsam yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  4. göz çevresine botoks ve dermal dolgu uygulamalarıda mevcut. artık teknoloji ve sağlık bilimi çok gelişti. herşey mümkün

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram