Taylor Swift Grammy 2016 Makyajı




Mutlu Pazarlar!

Hayal kırıklığı yaşadığım bir Pazar günü. Bana dediydiler ki yaz geliyo yaz geliyo! Muhteşem bir haftasonu! Öyle de böyle şöyle de şöyle! Peh!
Dün gece bu sözlere güvenip accuweather'ın hava durumunu göğsümü gere gere reddedip dışarı çıktım ve epey bir yerlerim dondu diyebilirim. İstanbul'da yaşayanlar siz siz olun sıkı giyinin.

Efenim yakşalık 20 saat süren çekim ve montaj ve 4K yükleme inadım yüzünden 6 saatlik upload süresi sonrasında Taylor Swift'in Grammy ödüllerindeki makyajını yayınlayabildim. Pazar günü video yayınlamayı pek tercih et mesem de bugün kü Oscar törenlerinde birinin çok süper bir makyajını beğenip yapma ihtimaline karşı çabuk hareket etmek adına Grammy'yi aradan çıkarıp hemen yayınlamak istedim. Olay gerçekleştikten sonra o 3 gün içinde videoyu çekmezsem genelde içimden de çekmek gelmiyor. Hadi bakalım inşallah tarzıyla makyajıyla birileri ortalığı yıkar da bana da malzeme çıkar.

Taylor'ın makyajını yaparken çok keyif aldım. Fotoğraftaki karede gözlerim lens değil. Photoshop'la yaptım. Lens numarası soranlara cevaben yazmak istedim çünkü genelde Photoshop'la yaptığımda çok gerçekçi durduğundan bu doğal lensin markası ile ilgili çok soru geliyor :D

Bu pazar gününde beni izleyip bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yakında yine beraberiz..



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
App Store: Sebi Bebi
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

3 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram