Yeni Far Paleti



Herkese musmutlu haftasonları dilerim.

Dün gerçekten çok uğraşarak yeni bir palet yaptım. Sebebi geçtiğimiz günlerde 4 paletimi arkadaşlarıma dağıtmamdı. Far paleti alırken ya da oluştururken her zaman o andaki renklere bayılıp düşünmeden alırsınız. Sonrasında o renklerin birçoğuna eliniz gitmez. Ben de paletlerimde genelde aynı sorunu yaşardım. M.A.C'ten aldığım rengarenk paletlerimi dağıtalı 3-4 yıl oluyor. Sadece doğal renklerimi tuttum ki hala o palette boş bir yer var. Her alışverişe gidişimde bakıp bakıp dolduramıyorum. Sebebi ise az önce belirttiğim şey. Sürekli makyaj yaptığınızda neleri kullanıyorsunuz, hangi renkler birbirine yakın, neye ihyicanız var bilir oluyorsunuz ve o tek rengin yerine doldurmaya değer bir renk göremediğim için bir türlü alamamıştım. Hiç elimin gitmediği mor mavi yeşil gibi canlı tonlara sürekli akıp sulansam da tek bir videoda kullanacağım bu renkleri başka paletlerle ya da tekli farlarım ve pigmentlerimle telafi etme yoluna gittim.

Son aylarda ihtiyacım olduğunu düşündüğüm renklerin sıcak renkler olduğuna karar verdim. Sıcak ve yoğun renklerimin az olduğunu Kryolan 5'li palet Lime Crime ve Melt paletlerini alınca farkettim. Kryolan far konusunda gerçekten çok başarılı. Far ve allıkları inanılmaz güzel ve dünyada hala gelin tv çekim vs makyajlarında çok tercih ediliyor. Nedeni yoğun pigmentli olması, gramaj ve kadifemsi dokuya rağmen saatlerce kalması. Kryolanın en sevdiğim başlıca ürünlerinden olan kalemleri ve glitterları gerçekten de muhteşem. Kalemler çok büyük olduğu için bitmiyor. Simlerin yapıları çok ince ve yansımları muhtemeşem.

Aslında birkaç fırça ve temizleyici, 1 kalem, 2-3 glitter, ruj paleti ve far paleti de aldım ama belki hızlıca bir alışveriş videosunda bahsederim.

Şimdi en önemlisi palet olduğu için bunu videodan ziyade fotoğrafla göstermek sizin de işinize yarayacak farları bulmanıza yardımcı olacaktır. Renklerle hiç oynamadım ve orjinal görüntüleri fotoğraftakilere çok yakın. Fotoğrafları çok fazla büyütmek için üzerlerine tıklayın. Zira site şablonum büyük eklememe izin vermiyor.

Ben sürekli benzer renkler seçtim. 9 rengi kendim seçtim ve o kadar uzun sürdü ki sonunda yılıp makyaj artistlerinden yardım istedim ve onlara şöyle dedim: En sevdiğiniz ve en çok kullandığınız farları ekleyin! İşte ortaya çıkan paletim.

Soldan sağa: Marble, Beach, apricot, shading brown, clay (Clay'i sürmeyi unutmuşum ilkine yamaladım. Sonra tekrar swatchladım), bronze, terra, cherrywood,brown,sudan, Silver, 931, Antique gold, eggplant, black



Renkler soldan sağa:
Üst sıra: Marble, Beach, apricot, shading brown, clay
Orta sıra: bronze, terra, cherrywood,brown,sudan
Alt sıra: Silver, 931, Antique gold, eggplant, black

Bu paletteki ürünleri farlar bittikten sonra çıkarabildiğinizden yerlerine emin olmanızı öneririm. Farlar doluyken de çıkarabilirsiniz ama farınıza zarar verebilirsiniz. Normalde boşaldığında yerine başlasını koymanız gerekiyor. Paletin 5'li 9'lu ve 15'lileri var. İstediğiniz kadarını alıp istediğiniz kadar farla doldurabilirsiniz. Kryolan'ın online satışı da var. Ben aşağıya linkleri koyuyorum. Sitede hazır paletler var ama normalde mağazada kendiniz içlerini doldurabilirsiniz.

Benim yaptığım ama hazır renklerle oluşan palet
https://tr.kryolan.com/urun/eye-shadow-palette-15-colors#TN2

Tüm paletler:
https://tr.kryolan.com/search/product/palet

Paletin fiyatı paletle birlikte 623 TL ama siz içindekileri tek tek alabiliyorsunuz.
https://tr.kryolan.com/urunler/gozler/goz-fari

Salon veya makyaj sanatçısı indiriminiz varsa bu fiyatlar üzerinden size tanımlanan indirimden faydalanabilirsiniz ama tabii online alamazsınız o zaman.

Hepsi baştan çıkarıcı gerçekten. Aqua color paletlerin su bazlı olduğuu hatırlatayım. Yani sulu boya gibi ıslatılıp kullanılan yapı olarak da sulu boya gibi ürünler. Yanlışlıkla pudra far sanıp almayın diye belirtmek gerektiğini hissettim bir an :D

İçlerinden en beğendikleriniz hangileri? Ben de sizden kopya çekeyim:D

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

5 yorum:

  1. ben en çok aprıcot,shadıng brown, clay, terra, eggplant,black, sudan,cherrywood

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş. Renkler harika.

    YanıtlaSil
  3. Farların renkleri harika gerçekten.
    http://catlakfistik.blogspot.com.tr/ (beklerim)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram