Benimle Hazırlan: Uzaklarda Arama Gala Makyajı




Herkese Merhaba,

Dün akşam Türkan Şoray'ın yönetmenliğini yaptığı ve benim de canım arkadaşım Mehtap Bayri'nin oynadığı Uzaklarda Arama filminin galasındaydım. Galaya giderken eğer kendi galanız değilse tuvalet vs gibi çok ağır abiyeler tercih etmemeniz gerekiyor. Ben de tercihimi klasik bir elbiseden yana kullandım. Elbise Zara'dan Cleo'mun bana doğum günü hediyesiydi. Hiç düşünmeden onu tercih ettim. Ayağımda Divarese'den aldığım az touklu bir ayakkabı ve elimde de videodakinden farklı olarak güderimsi clutch vardı. Son dakika değiştirdim. Tek başına çekim yapınca ayakkabıyı da çekemedim :D

Makyaja tamamen yaparken karar verdim. Her bir adımı bir sonrakini düşünmeden yaptım. Ortaya çıkan sonucu beğendiyseniz lütfen yorumlarınızı yazın.

İyi seyirler♥



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)


Sebi Bebi

1 yorum:

  1. bordo ruj koyu renk göz makyajı stili size çok yakışmış,bence hep yapın. ben günlük hayatta bile hafif smoki bir göz makyajıyla bordo ruju birlikte kullanıyorum, tarz meselesi.Bir de mavi yeşil elbise ve Işıldayan simleri platin saçlarınızla harika bir kontrast yaratmış, çok güzelsiniz.
    Bir de bir sorum olacak maybelline in o göz kalemi bende de var, kalemtraşla açmayı denedim ama açılmıyor, bitince atılıyor mu yoksa başka bir formülü var mı?
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram