Voodoo Bebeği Cadılar Bayramı Makyajı


 Herkese Merhaba,

Cadılar Bayramı'nı çok seviyorum. Elbetteki biz kutlamasak bile böyle herkesin eğlenebileceği bayramlara ya da geleneksel olaylara çoğu ülkede kültürden ziyade eğlence amaçlı katılım oluyor. Halloween'de benim için öyle. Birbirinden eğlenceli kostümler ve makyaj uygulamaları için harika bir fırsat. Ben de bu yıl birkaç tane makyajla sizlerle olacağım. Aslında Disney Inside Out makyajını o amaçla yapmasak da zaman olarak denk geldiğinden Halloween makyajı kategorisine girdi. Bu Voodoo Bebeği makyajına ise ebay.com 'dan kostüm bakarken karar verdim. Çünkü güzel kostüm bulmak gerçekten zor. Aslında tam olarak bu sene yapmak istediklerim Alice In Wonderland filminden Mad Hatter ve Queen of Hearts yapmaktı ama yine son dakikaya kaldığımdan express kargo ile gönderim yapan iyi kostüm satan bir yer bulamadım. Çok dandik kostümleri sevmiyorum.

Ben de bu kostümü bulunca çok beğendim ve makyaj da kostümün makyajı olacağı için zaten otomatik olarak çıktı. İnstagramda ve youtube'daki mutelem yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Biraz aceleci olmasam daha iyisini yapabilirdim. Ancak kayıt süresi, pili değiştir, kartı değiştir, ışığı kıs aç insanı tek başına yoran şeyler. Buna rağmen sanırım 2 saat sürdü uygulaması. Daha prof uygulasaydım 3 saat sürerdi sanırım.

Evet korkunç ama bence altında ben olduğum için çok eğleneli. Dönüşümümü izlemek itiyorsanız videosu hemen aşağıda.

İyi seyirler korkunçsuz rüyalar :D
Kostüm
http://www.ebay.com/itm/351495742113?_trksid=p2060353.m570.l4467&_trkparms=gh1g%3DI351495742113.N19.S2.M-22352.R2.TR2




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

7 yorum:

  1. bi pixiwoo nun helloween makyajına bak bi sebibebininkine..
    harikasın sebi <3

    YanıtlaSil
  2. Harikasın süper. Çok başarılı

    YanıtlaSil
  3. Harikasın süper. Çok başarılı

    YanıtlaSil
  4. :) Çok hoş olmuşsunuz. :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaşımlarınız harika... ilgi ile takip ediyoruz. daha sık güncellenen paylaşımlar ile sitenizi devamının sürmesini tavsiye ediyorum.

    http://sanayitipicaymakinesi.com/
    http://www.remtamutfak.com/
    Çay Makinesi
    Çay Makinası

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben Elif ! 12 yaşındayım ve Sizi gerçekten çok seviyorum.Bütün videolarınızı izleyerek bilgi edinmeye çalışıyorum ve halloween makyajınızın aynısını yapmaya çalıştığım bir video çektim.Eğer olursa videomu görmenizi çok isterim.Ayrıca sizinle tanışmak ve video çekmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  7. kompresor servisi, compressor service, kompresör Tamiri, kompresor bakımı, Hava kompresörleri servisi, kompresör yedek parça, Kompresör Şalteri, kompresör saati, http://www.mikrodew.com , piston, biyel kolu, segman, kompresör yağı, http://www.kompresortamir.com , ikinci el kompresör, 2 el kompresör, medikal kompresör, servisleri, bayi, blok, vida biloğu, kompresör kafası, kafa satanlar, kompresör kafası, 3 kafa 500 litre, 300 litre kafa, 12 bar, 16 bar, 40 bar, booster kompresör
    kompresör tamiri ,

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram