Okul Saç Modeli 7 Farklı Yarım Topuz Modeli


Herkese Merhaba,

Oullar açıldı ve dün tüm gün dışarıda olduğumdan bu videoyu yüklediğim halde açamadım. İstedim ki akşam üstü yayınlayayım. Belki okula gidenler o günü kurtarmak için bir iki model bulabilirler.

Topuz zaten milyon tane şekle giren bir saç modeli. Yarım topuz yapmakta gerçekten hiçbir zorlukyok. Ben doğaçlama yaptım videoda. Hiçbirini önceden planlamadım ve 7 tane uygurdum. Emin olun çok daha fazla model çıkar. En az 25 model çıkarabilirim. Siz yaptıklarımı gördüğünüzde kafanızda elli bin tane model belirecektir zaten. O yüzden videoyu izleyin ve tembel kız saçları modayken  tarz görünmek için yarım topuzda tembel kız saç modellerini mutlaka uygulayın.

İyi seyirler♥


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

5 yorum:

  1. Merhaba kanalinizi videolariniz cok severek izliyorum ve cok begeniyorum sizdende bir kac öneri almak istiyorum yuzum yağlı sivilce ve siyah noktalarla dolu en cokta t bolgemde var bu yaglanma ilk defa makyaj yapmaya basliycam rimel eylenir haric fondoten vb seyler ekonomik acıdan alabileceğim şeyler önerir misiniz ve kaslarım siyah ve seyrek ona uygun kas kalemi vb seyleer aradim ama bulamadm rengi uyan yok tavsiyelerinizi ve onerinizi bekliyorum 😀😀

    YanıtlaSil
  2. Merhaba kanalinizi videolariniz cok severek izliyorum ve cok begeniyorum sizdende bir kac öneri almak istiyorum yuzum yağlı sivilce ve siyah noktalarla dolu en cokta t bolgemde var bu yaglanma ilk defa makyaj yapmaya basliycam rimel eylenir haric fondoten vb seyler ekonomik acıdan alabileceğim şeyler önerir misiniz ve kaslarım siyah ve seyrek ona uygun kas kalemi vb seyleer aradim ama bulamadm rengi uyan yok tavsiyelerinizi ve onerinizi bekliyorum 😀😀

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımlarınız harika... ilgi ile takip ediyoruz. daha sık güncellenen paylaşımlar ile sitenizi devamının sürmesini tavsiye ediyorum.

    http://sanayitipicaymakinesi.com/
    http://www.remtamutfak.com/
    Çay Makinesi
    Çay Makinası

    YanıtlaSil
  4. saçınızı hangi renkle boyatıyorsunuz ?

    YanıtlaSil
  5. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram