Aradolu Paketinden Çıkanlar

Herkese Merhaba,

Bu videoyu geçen gün paylaştım ama buradan paylaşım yapamadım. Sebebi kayınvalidem minik bir operasyon geçirdi ve onunlaydım. Videoyu da hastane de yayına açtım.



Bu aralar tanıtım dönemi sanırım ki firmalardan epey bir ürün geliyor. Ben artık hediye gönderimini kabul etmiyorum. Buna rağmen geçmiş dönemde iletişime geçen ajans ve firmalar hediyelerini hala gönderiyorlar. Konu ile ilgisi bulunmayanlara hatılatmak isterim ki, blog ve kanallarımız bir tür mecrea olduğu için firmalar ürünlerini tanıtım için gönderiyorlar. Hani seversek ya da sevmezsek paylaşalım diye. Tabii iki tarafta beklentileri karşılamasını istiyor. Ben ise artık bu ürünleri test etme imkanım ya da sadece fotoğrafını paylaşma imkanım olmadığından nazikçe reddediyorum. Bu sırada da varlığından haberdar olmadığım bazı marka ve ürünlerle de karşılaşıyorum. Kimi ilgimi çekiyor kabul ediyorum. Kimi ise yeterince ilgimi çekmiyor ve kabul edemiyorum.

Aradolu ise ilgimi çekenlerden. Zaten bana uzak bir marka değil. Çok yakın arkadaşım firma ile yakın çalışma içinde. Kampanyalarını çekiyor hatta çok yakın zamanda daha da etkin olarak firmayla yakın çalışma içindeler. Ben de dolayısı ile zaten biraz biliyor ve tanıyordum. Şu ana kadar başlıca amaçlarının kaliteli hizmet olduğunun garantisini bana hissettirdi. Umarım sizlerde alışverişlerinizden memnun kalırsınız.

Aradolu.com bana içinde hem gıda hem kozmetik olan bir paket yapmış. İçlerinden denediklerimden yazmam gerekirse "skin blossom" temizleyici çok güzel, göz kreminden de çok memnun kaldım ki ilk izlenim deneyimimdir. Ancak kremini deneyemedim henüz.
Huiles Baumes temizleme sütü yüzünüze sürüp makyaj pamuğu ya da elle ovalayıp ılık suyla yıkadığınız bir ürün. Açıkçası yıkarken yüzümü yağ ile silip duruluyormuşum hissi oldu. . Bu sayede oldukça besleyici ama bence yağlı ciltler sevmeyecektir. Ancak kuru ciltler için efsane. Elbetteki cilde ve beklentiye göre değişebilir. Kuru ciltlere denemelerini öneririm.

El sabunu ve yiyecekler efsane hele ki videoda unuttuğum çıtır badem. Emre'den firmaya özel bir mesaj bile iletildi "Çıtır Badem Yamanmış!"

Bakalım kutudan başka neler çıkmış...




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

4 yorum:

  1. Kayınvalidene geçmiş olsun. Süt karamelini çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Süt karameli ve çıtır badem en çok satan ürünleri. Pişman olmayacağınızı garanti ederim.

      Sil
  2. Size bayılıyorum yaa hayatımda hiç izlemedigim kadar video izliyorum sizin videolarınız başarılarınız devamını diliyorum tüm kalbimle :)

    YanıtlaSil
  3. Sebile abla seni çok seviyorum herşeyi çok güzel anlatıyorsun ve çok samimisin

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram