Okula Dönüş Hollandalı Örgüsü



Herkese Merhaba,

Çok korkunç günler geçiriyoruz ve acımız azalmıyor, her gün katlanarak artıyor. Ben de bu geçtiğimiz günleri fırsat bilip stok video çekeyim, yapamadıklarımı yapayım kafasında hiç olamadım. Malesef elim ne kameraya ne bilgisayara ne iş görüşmelerine gitti. Ben de çok yakın bir akrabamı kaybettim. Herşey üstüste gelince hayat devam ediyor diyemiyor, içiniz buruk kendi halinizde düşünüp duruyorsunuz. Ben de artık hayata dönüp mutlu olduğum şeyleri yapamasam da yine de en sevdiğim şeyi, paylaşmayı seçiyorum. Sizlere bu suratsız halimle video çekemesem de geçtiğimiz hafta ve daha öncesinde çektiklerimle ulaşıyorum. Beni özleyip mesaj yazanlara gelsin.

Bugün yine tatilde çekip montajladığım ikinci bir videoyla devam edeceğiz. Demi Lovato MTV VMA ödülleri makyajını da yarın çekmeyi düşünüyorum.

Bu yaz Pinterest'te instagramda orda burda sıkça gördüğümüz Hollandalı örgüsünün haberini "Kolay Hollanda Örgüsü" videosunda vermiştim. Okullar açılınca çekeyim diyip geçen hafta çektim. Başında çok saçma konuştuğum için kırpıp saç modeline odaklandım. Hollanda örgüsü bildiğimiz balık sırtına arkadan bakış, tersten örüş aslında. Denemeden zor gibi gelse de denedikçe kolay olduğunu farkedeceksiniz. Tek zor tarafı tutuşu. Saçları hep üstte tuttuğunuzdan elinizden kaçınca sıkıntı oluyor.

Şimdiden iyi seyirler. Hemen izleyin ki 5-10 dakikaya VLOG geliyor.



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

1 yorum:

  1. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram