Inside Out Halloween Cadılar Bayramı Makyajı



Mutlu haftalar!

Hepinizin geçmiş bayramı yeniden kutlu olsun. 

Geçtiğimiz hafta çok sevdiğim arkadaşım Filozof Çocuk kanalı sahibi Ezgi ile Ters Yüz Filmi'nin karakterleri Disgust yani Tiksinti ve Joy yani Neşe karakterlerinin makyajlarını yaptık. Aslında Cosplay yaptık. Ezgi gerçekten yüksek çabalarla karakterlerinkine çok benzeyen elbiseler buldu.

Biz yaparken çok eğlendik. Şunu yazayım da siz de eğlenin:

Ben su bazlı boya sanarak yağ bazlı boyalar almışım. Bu tip boyaları yüzden çıkarmak özel çıkarıcılarla biraz daha kolay. Ben yağlı olduğunu Ezgi'yi boyarken farkettim. O saatten sonra yapacak hiçbirşey yoktu. Banyoda çıkarırız dedim. İşte o an geldiğinde (yerlere yatıyorum yazarken) duş jeli, beyaz sabun, yağlı makyaj temizleyiciler, zeytinyağı vs. hiçbirşey çıkarmadı. Evet hepsini denedim. Güzellikle ilgili tavsiyelerde bulunan ben, aldım Fairy bulaşık deterjanını ve bulaşık süngerini kendimi bildiğiniz zımparaladım :D Hayatımda en yapmayacağım şeyi yaptım. o kadar çaresiz kaldım ki :D çıkmasa Cif'lerdim de o denli ahahahhahah. 

Sonrasında kollarımı çok aşındırdığımdan bayağı bir kaşındım. Hemen tüm serum bepanthol ne varsa sürdüm. 1 saat kadar sonra geçtiç Yüzümü fazla zorlamadım, nasılsa oturduğum yerde makyaj çıkarıcılarla hallederim diye düşündüm. 


Tüm bunlara rağmen duştan sonra suya dayanıklı makyaj çıkarıcıları ile tenimi sildiğimde hala yeşil yeşil boya geliyordu :D Asıl bomba Ezgi'den. Ezgi açık sarı olduğundan duşa girdi, "Herşey yolunda çıktı benim boyalar" dedi. Şaşırdım :D "Şöyle bir ışığa gelsene" dedim ve ne göreyim hepsi duruyor :D Sonra 2 paket makyaj pamuğu ve 1 kutu temizleyici bitirerek görüntüde temizledik ama hala sildikçe sarılık geliyordu pamuğa. Sonunda pes ettik. 

İşte böyle... Ben hızlıca mağazaya girip rengi görüp anında satın aldım. Okumadım ve makyajı yapana kadar elime dahi almadım. Sanki tüm dünyadaki renkli boyalar su bazlı olmak zorundaymış gibi. Siz benim gibi yapmayın. Mutlaka vücut boyamada su bazlı boyalar kullanın :D Aldığınızın su bazlı olduğundan emin olmak için satış yetkilisine danışın. Su bazlı boyalar örneğin M.A.C Chromacake'ler suyun altında inanılmaz kolay akıp gidiyor. Sabuna bile gerek kalmadan çıkıyor. 

Yani artık çektiğim bu eziyet için bir like verirsiniz :D Çok acayipti çook

DISGUST MAKYAJI:


JOY MAKYAJI:

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

1 yorum:

  1. Merhaba Sebile Hanim,

    Cadilar Bayramina henuz 1 ay varken boyle erkenden bir calisma hazirlamaniz benim gibi Halloween de Londra'da ne giysem diye kara kara dusunenler icin harika olmus. Ben de kendi websitemde halloween kostumumu ve makyajimi anlaticam. (Hangi karaktere burunecegimi karar verdigimde ins tabii)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram