Makyaj Koleksiyonum



Herkese Yeniden merhaba,

Videoyu sabah yükledim, ancak buradan paylaşamadım. Başlıktan yanlış anlaşılmasın Makyaj malzemelerini koleksiyon olarak toplamıyorum. TAG'in adı bu. Çok uzun zamandır istek alıyordu. Uzun zamandır ihtiyacım olmayan hiçbirşeyi almıyorum. Sırf rengini sevdim diye far almıyorum. Videolarda ya da günlük hayatımda genelde aynı ürünleri kullanıyorum. Sayılı 3-5 ürün. Yine de bazı ürünlerde mükemmeli aradığımdan elimin ayarı kaçıyor. Fondöten ve kapatıcı gibi. Sadece bunların toplamı bile bir makyaj sanatçısına fazla cinsten. Çekmecelerde karman çorman olsalar da 100'ü geçiyor. Sonuçta ben de lekelerimi ve göz altlarımı kapatacak kusursuz ürünleri arayıp duruyorum. Videoda bahsettiğim gibi kanalım nedeni ile sürekli deniyorum. Ancak örneğin farlarda binlerce ürüne ihtiyacım yok. Çünkü temel renkleri genelde kullanıyorum. O yüzden artık ürün almamak için elimden geleni yapıyorum. Örneğin ruj çok nadir kullanırım ve kullandığım renkler de hep aynıdır. Ancak geçtiğimiz bir iki makyaj videosunda karar verdiğim konsepte uygun rujlar elimin altında olmayınca biraz ruj satın almam gerekti. Yani hepsi videolar için. O yüzden kötü örnek almayınız.

Umarım ve umarım canınızı sıkmaz. (Bu güne kadar olmayan ya da özenebilecek genç kızlar olabileceğini düşünerek çekmedim ve çekmeyeceğim dedim.. Ancak inanılmaz istekler beni de mecbur kıldı. 1 senedir söz veriyorum. Görmezden gelemedim)




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

8 yorum:

  1. Merhaba ben face and body de n3 rengim pro longwear kapaticida sence hangisi oliu yardimci olurmusun lutfen

    YanıtlaSil
  2. Videonun başında makyaj masanızda dudak kalemlerinizi içine koyduğunuz şeffaf organizerları nereden aldığınızı youtube kanalınızdaki videoda açıklamalar kısmında paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben öğrenciyim ve bir tane de olsa bir MAC ruj istiyorum. Siz olsaydınız hangi rengi alırdınız?

    YanıtlaSil
  4. Bilgi icin tesekurler Almanya dan sevgiler...
    Canlı Tv izle

    YanıtlaSil
  5. Fiat marka otomobil çıkma yedek parçaları
    Fiat çıkma parça

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram