Yaz Ojeleri ve Saç Tüyü


Herkese yeniden merhaba,

Yazla birlikte ben de makyaj yapmayı azalttım ve makyaj videolarına biraz ara verdim. Çoğumuz bu sıcakta hele ki atraksiyonlu makyaj yapmayı pek istemiyor. Ben de alışveriş saç modelleri how to videoları gibi şeyleri yaz döneminde artırmaya karar verdim.

Bunlardan bir tanesi Almanya'dan gelen kuzenimin kızı ile çektiğimiz (ve arkadaşı) Yaz ojeleri ve Saç Tüyü Nasıl Takılır videosu oldu. Oje zaten çekmeyi düşündüğüm ve istek alan bir videoydu. Lara ve Eylül'le oje alışverişine gittiğimizde Gratiste çok meşhur olan saç tüylerinden gördüm. Aslında geçen sene de oldukça modaydı ama mağazalarda dikkatimi çekmemişti. Hemen aldım ve videoya ekledim. Bilmeyenler için nasıl takılacağını göstermek istedim.

İki şirin misafirimle özenle seçip tek tek takma tırnaklara sürdüğümüz ojeleri ve saç tüylerini görmek için videoyu izlemeyi unutmayın.




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

1 yorum:

  1. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram