Kirpik Uzatan Serum Yapımı



Herkese iyi akşamlar,

Nasıl oldu da dün koşturmaktan paylaşamadım bunu bilmiyorum. Videoyu dışardayken cep telefonu ile yayınladım ve eve geç dönünce de unuttum.

Geçtiğimiz aylarda ipek kirpik taktırmıştım ve 2 hafta içinde söktürmüştüm. Bilmeyenler için ipek kirpik tek tek kendi kirpiklerinizin üzerine dip kısımlarına kalıcı bir yapıştırıcı ile yapıştırılıyor. 3 ay rahat kalıyor ama arada dökülenler için ayda 1 rutuşa gidiyorsunuz. Ancak kirpik takınca maskara kullanmanız yasak.Yüzünüzü yıkarken bile dikkatle temizlemeniz gerekiyor ki kirpikler havaya kalkmasın vs. Maskarayı çıkartmaya çalıştığınızda hem pamuk yapıştırıcının sert köklerine yapışıyor hem de kirpiklerin yönünü değiştirebiliyor ya da takma kirpikle kedi kirpiğinizi yolabiliyorsunuz ki bende öyle oldu. Video çekmek zorunda olduğumdan maskara makyajın tamamlayıcı bir özelliği ve maskara kullanmak zorunda kaldım. Makyajı çıkarırken kendi kirpiklerimi de 2'şer 3'er patır patır kopardım. Ben de en memnun kalınan hızlı kirpik uzatan ne var diye araştırdım. Sonra bu formülü buldum. Bunun ellibin varyasyonu var. Bi kere zaten hindistan cevizi yağı, badem yağı, hint yağı saç kıl tüy bakımında ve cilt bakımında çok meşhur bilmeyen yok. Bunları komple karıştırdığınızda ya da tek başına kullandığınızda süper sonuç alıyorsunuz. Ama bir de benimkini deneyin. 10 günde kirpiklerim resmen saçaklandı serpildi uzadı.

Bakalım sevecek misiniz♥

İyi seyirler♥♥




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

4 yorum:

  1. Böyle doğal bir karışıma ihtiyacım vardı. Bunu denemeliyim:)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir kür olmuş. kendi kürüme e vitamini ampülünü ekledikten sonra tmmdır. iyi fikir. bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Hint yağını ve aleovera kelini nerden aldınız

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, aloevera jel olarak değilde kremini gördüm. Bu da olabilir mi ya da aloevera eklenmese de yine aynı etki görülebilir mi?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram