EOS Lip Balm Yapımı






Yeniden Merhaba :D ♥♥♥

Bir süredir organik kozmetik, cilt bakımı üzerine araştırma yapıyorum. Yeni bir seriye başlamak istedim ve bildiklerimi öğrendiklerimi, işe yarayanları sizlerle paylaşmaya karar verdim. Lip balmlarda inanılmaz çok reçete var. Ben de farklı reçetelerden mantıklı bulduklarımı, bambaşka bir ürün yapımında; örneğin allık yapımında kullandıkları bir malzemeyi lip balma koyarsam nasıl olacağını düşünüp test ettim. Sonucu da harika oldu. Bunun gibi evde doğal malzemeler yapmayı sevenlere de örnekler göstermiş olurum. Belki sizler de bunlardan yola çıkarak çok daha farklı deneyimler elde edebilirsiniz.

Isıtılıp eritilen malzemelerin ömürleri daha kısaymış. Ancak hindistan cevizi yağı 25C'nin üzerinde doğal olarak eriyor. Balmumunu eritip doğal erimiş hindistan cevizini ekleyip içeriğinizin daha uzun süre bozulmadan kalmasını sağlayabilirsiniz. 

Ben Lip Balmi renklendirmek için Ruj kullandım. Siz tamamen organik olması için renklendirici olarak kurutulmuş ve kahve makinesinde öğütülmüş çilek veya pancar kullanabilirsiniz.

Organik başka malzemeler de yakında sizlerle olacak.

İyi seyirler, Mutlu Günler ♥



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

5 yorum:

  1. Sebile abla son birkaç gündür kirpik kıvırıcı almayı düşünüyorum ama yaşadığım şehirde bana yakın ola tek kişisel bakım marketi gratis bana bir kirpik kıvırıcı önerebilir misin ? Şimdiden teşekkürler ...��

    YanıtlaSil
  2. sebi abla balmumu yerine ne kullanılır acaba :D

    YanıtlaSil
  3. sebi abla balmumu yerine ne kullanılır acaba :D

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram