DR.Scheller Kırışıklık Karşıtı Serum ve Göz Kremi



Günün 2.Postu ile Merhaba,

Dün Watsons'dan gelen DR.Scheller'ın "Kırışıklık Karşıtı ve Sıkılaştırıcı" serisinden Serum ve Göz kremini denedim ve ilk izlenimi sizlerle paylaşıyorum.

İlk kez duyanlar için DR.Scheller Tamamen organik, Vegan, Paraben, silikon, renklendirici ve mineral yağlar içermeyen bir marka.

Organik Argan yağı ve Amaranth Çekirdeği Özü içeren Serum;
Yüksek kaliteli Argan yağı cildi nemlendirir ve sıkılaştırır. Dışarıdan içeriye doğru iyileştirir. Kapsüle edilmiş amaranth çekirdeği ekstresi cilde nüfuz ederek cilde elastikiyet sağlayarak kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda %16 oranında kırışıklık derinliği çizgileri kaybolur. Dışarıdan içeriye doğru iyileştirir.






Serum hafif muhallebi renginde görünse de transparan ve cilt tarafından hemen emiliyor. Klasik serumlar gibi üzerine krem uygulamak gerekiyor çünkü cilde elastikiyet verme özelliği yok. Cildimde herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. 1 ay düzenli kullanamayacağım ki %16 iyileşmeyi benim gözle anlamam mümkün değil. Çünkü kullandığım serumlar var ve her gün gelen ürünlerin hepsini her gün kullanmak imkansız olduğundan bu tip tanıtım ürünlerini ancak bir kez test edebiliyorum.

Göz Kremi için ise Kırışıklık oranı çok daha iddialı. %25 denmiş:
Yüksek kaliteli argan yağı cildi nemlendirir ve sıkılaştırır. Dışarıdan içeriye doğru iyileştirir. Kapsüle edilmiş amaranth çekirdeği ekstresi cilde nüfus ederek cilde elastikiyet sağlar ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda %25 oranında ince göz çizgileri kaybolur.

Göz kremini cildim asla emmedi. Daha önce çok nadir karşılaşmıştım bu durumla. Elimde test ettiğimde ne görüyorsanız gözümde de öyleydi. O yüzden %25 ne kadar denemeyi isteyeceğim bir sonuç olsa da malesef göz altım kremi ememediği için test de edemeyeceğim. Siz almadan önce lütfen bu kremi özellikle test edin aynı şey sizin de başınıza gelmesin. 

İşte böyle, sizin bu konuda ki tecrübeleriniz neler? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Hepinize kucak dolusu sevgiler♥



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

4 yorum:

  1. Bu markayı ilk kez duydum ve "tamamen organik, Vegan, Paraben, silikon, renklendirici ve mineral yağlar içermeyen bir marka." olmasına bayıldım. Göz kreminin emilmemesi çok tuhaf açıkçası, daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadım şahsen.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sebile Hanim size mail aracılığıyla ulasabilurmiyim?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba göz altı bakımınızı,gözaltına uyguladığınız ürünleri,bize önerilerinizi yazar mısınız?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. sebi hanim sizin videolarınızı çok güzel

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram