Sephora Bubble Mask Baloncuk Maskesi

Herkese Merhaba,

Hani ağziniza atınca patlayan şekerler vardır ya, tam o histe bir maske deneyimledim. Sephora'nın lansmanında verilen ürünlerden "Sephora Maque Microbulles Bubble Mask".

Stres sigara ve kirliliğine etkilerinnden kurtulmak ve korumak için yapılmış bir maske.

Ürün detox yapan cildi toksinlerden temizleyen bir ürün. Yani şehir yaşantısında karşılaştığımız cildimizi mahveden toksinleri atmak için yapılmış. Bu maskeyi hareketli olarak tanımlamışlar.

Yorgun ve cansız cilt için oksijenle zenginleştirilmiş bir maske. Ciltle etkileşime geçtiği anda jel kıvamı detox yapan micro kabarcıklara dönüşüyor ve yüzeydeki kirliliği ve solgun gösteren maddeleri alıp her geçen gün daha canlı gösteriyormuş. Beyaz çay özü ve E vitamini içeriyor. Bu ikisinin ati oksidan özelliği var ve bu özellik cildi dış etkenlerin zarar verici etkilerinden koruyormuş.

Tüm cilt tipleri için uygun ve haftada  kez kullanılması önerilmiş.

Uygularken nemli cilde uygulayın demişler. Bunu anlamadım. Nemlendirici sümem mi gerekiyordu bilemedim ama ben gün içerisinde kendi doğal halindeki cildime uyguladım.


Ürünün kapağı içerisinden köpük çıkacakmış gibi olsa da çıkan ürün başlangıçta jel kıvamında.

Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi ürünü yayar yaymaz etkisi başlıyor ve teninizde patlayan baloncuklar oluşuyor.


 Bu oluşan köpük patladıkça açılmaya ve yokolmaya başlıyor. Aşağıda tüm yüzüme uygulamıştım ama patlayarak yokolmaya başladı. 2-3 dakika bekletmeniz yeterli Hızı konusunda tembeller için ideal.


 Sonuç: Baloncuklar patlarken o kadar kaşındırdı ki silmemek için zor durdum. Özellikle burnumda :D Sırf bu etkisi yüzünden kullanır mıyım bilmem ama cildimi temizlediğini hissettim. Maske çok kısa sürede yüzümde kalsa da anında bir ışıltı verdi.

Fiyatı hakkında ise malesef bilgim yok.

Enteresan bir deneyim istiyorsanız deneyin derim.

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)




Sebi Bebi

3 yorum:

  1. Nemli cilt, yıkanmış ve hafif kurulanmış cilt değil mi :D nemli saç gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun ,sesin için bir tarifim var. Bir çay kaşığı toz zencefil, bir tatlı kaşığı balı macun yap ye iyi gelebilir bir de bir bardak suya hakiki portakal yağı damlatıp içebilirsin. Bu da işe yaramaz ise bir soğanı rendele ,bir kavanoz sütü ısıtma kaynatma soğanları ekle kavanozu sıkıca kapat havlu ile sarıp yarım saat karanlık bir ortam da beklet sonra soğanı süzüp yarım saatte bir çorba kaşığı iç bu da iyi gelmez ise allah' a dua et başka da formülü yok sevgiler çooook geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  3. Gene ben telefonun azizliği sütü ısıt, kaynatma yazıyorum kafasına göre takılıyor teknoloji işte atv de hangi programa katılıyorsun ?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram