ProNail Express Manikür Seti İnceleme

Herkese Günaydın!

14 Şubat 14 Sevgi kadını etkinliğinde hediye edilen bu Pro Nail Express Manikür Seti'ni hemen ertesi gün kullanıp fotoğraflmıştım. Sonra etki süresini de test edip paylaşmak adına birkaç gün bekledim. Daha sonrasında ise o malum yoğunluğum, bilirsiniz (^.^)



Sizi sıkmadan hemen anlatmaya başlıyorum. Bu marketlerde satılmaya başlamış. Üstteki paketin içerisinden Yukarıda gördüğünüz şeyler çıkıyor;

*Manikür eldivenlerinin bulunduğu ayrı bir paket
*Havlu
*Portakal Çubuğu
*Kağıt Törpü

(Ambalajları geri dönüşüme atmayı unutmayın :)



İlk başta üstteki eldivenleri gördüğünüzde, içine krem sürülmüş plastik eldivenlere mi para vereceğim diye düşünebilirsiniz.

Ben de aynı düşüncelerle taktım elime eldivenleri.




Sonrasında havluyu sarıyorsunuz ki kremin içindeki maddeler ısınınca harekete geçiyor. Pakette her bir el için 7 dakika beklemenizi söylemişler. Manikürü kendiniz yapacaksanız ikieldiveni birden takmanız imkansız olduğundan toplam süre 14 dakika + 4 dakika da itme işlemi ile 18 dakikaya çıkıyor ki gayet normal bir süre. Yani evde pratik manikür yapmak için uygun.

Eldivenlerin ucunu delerek parmaklarınızı çıkarıyorsunuz.


Paketteki portakal çubuğu ile tırnak etlerinizi itiyorsunuz. Eğer kesmekten yanaysanız ittikten sonra fazla etleri manikür makası ya da pensle alabilirsiniz.
 Sonrasında elinizin üstündeki kremi ellerinize ve bileklerinize sürüyorsunuz. Krem bol olduğundan içinden çıkan havluyla fazlalığını aldım. Şunu söylemem şart; kremin kokusu "aşağılamak gibi olmasın ama aldığınızda anlayacaksınız" ucuz kuaförlerde kullanılan dandik bir krem var, buram buram keskin bir kokusu vardır. Aynı öyle kokuyor ve bu beni çok itti.

Gelelim son değerlendirmeye:

Tırnaklarımı hep iterek manikürlemek istemiştim. Ama alışma süresine dayanamadım. O yüzden keserim. Ama bu kez kesmedim ve test ettim.

Manikürün etkisi dışarıda yaptırdığım manikür kadar dayandı diyebilirim. Benim tırnak etlerim çok ince olduğundan 5 günde falan bozulur manikürüm bu da 4 gün dayandı.

Ellerim oldukça yumuşak ve etkisi uzun sürdü.

Tam yanıbaşınızda 10 TL'ye manikür yapan bir salon yoksa ve dışarı çıkmaya vaktiniz yoksa evde suyla vs ile uğraşmak istemiyorsanız gerçekten de pratik.

Ama kokusunu hiç sevmedim :D

Fiyatı 8.90 TL.


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
PR : sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)




Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram