Kedi Alerjisi Olanlara Çok Önemli Bir Haber


Yeniden Merhaba,

 Dün Ayçin isimli yakın bir arkadaşım beni bu mucize ile tanıştırdı. Kedileri çok seven ama besleyemeyen Pınar'ın eşi Arda'da kedi alerjisinden dolayı mağdur olduğundan çok ilgimi çekti. Son zamanlarda giderek ; "Hayvan bakmak istiyorum ama alerjim var" cümlesi artar oldu.  Artık hem sokaktan hayvan sahiplenebilirsiniz ya da sonradan gelişen alerjiniz varsa kedinizi birine vermek zorunda değilsiniz. Ayçin'in eşinin çok büyük kedi alerjisi vardı. Bir kedi ile 1 saat haşır neşir olduktan sonra hastanelik oluyordu. Bu sprey hayatlarını değiştirdi. Zaten evde iki tane kocaman köpekleri vardı artık kedileri de var. Sürekli yardıma muhtaç hayvanlarla ilgilenir onları sahiplendirirlerdi. Kedi eve geldiğinde ise eşi ile mümkün olduğunca uzak yerlerde tutulmak zorundaydı.

Artık kedi beslemek isteyenlerin çok mutlu olacağı bu haberi paylaşmaktan mutluluk duydum. Lütfen siz de yayın.

Bu ilaç değil Doğal probiyotik bir sprey. Fiyatı 69 TL. Evin büyüklüğüne ve kullanım sıklığına göre kullanım süresi değişiyor. 1-3 ay arası kullanabiliyorsunuz. Açıklamaları iyice okuyup gerektiğinden fazla sıkmayın ki idareli kullanın.

Firma açıklaması:
Herkes, evcil hayvanların kıl ve tüylerinin alerji yaptığını düşünür… Oysa alerji kıllarına yapışan bakterilerden kaynaklanır. Pippet Kedi Alerjen ve Tüy Bakım Spreyi, bakterilerin besin kaynaklarını tüketir, bakteriler üreyemez ve uyku moduna geçerler. Böylece azalma eğilimine girer ve alerjik reaksiyona sebep olan durum ortadan kalkar.

 Hem hayvanlar sahiplenilsin, hem insanlar hasta olmasın.
http://www.pippet.net/magaza/kedi/kedi-alerjen-ve-tuy-bakim-spreyi/

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

2 yorum:

  1. ürüne bayıldıım, sayenizde öğrendiim :) Banada beklerim .. www.sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. dongtam
    game mu
    http://nhatroso.net/
    http://nhatroso.com/
    nhac san cuc manh
    tư vấn luật
    dịch vụ thành lập công ty trọn gói
    văn phòng luật
    tổng đài tư vấn pháp luật
    thành lập công ty
    http://we-cooking.com/
    chém gió
    trung tâm ngoại ngữ

    "Ma nữ." Tương Văn Hoài thảm hừ một tiếng cắn răng đạo, này một cái vô ý nếu là ăn lớn như vậy mệt, vội vàng lấy một viên đan dược nhét vào trong miệng, hung hăng nhìn chăm chú đánh về phía Diễm Ma.

    "Khanh khách, lần này cho ngươi giáo huấn, lần sau cách ta xa một chút." Diễm Ma cũng cười khúc khích, lại là dễ thương nhìn kia Tương Văn Hoài, tựa hồ là vừa mới ra tay không phải hắn giống nhau.

    Một chiêu liền đánh cho bị thương Tương Văn Hoài, năm người còn lại sắc mặt không khỏi là có chút biến hóa, thần sắc đều có inh ngạc.

    "Chúng ta đi." Nhạc Thành nhẹ nhàng nói, tiếp tục đi phía trước mà đi, bảo vật kia vẫn là trọng yếu.

    "Lạc Nhạn đạo nhân, ta đi rồi , nhớ rõ về sau cách ta xa một chút." Diễm Ma cười khanh khách cười run rẩy hết cả người, mị nhãn đảo qua, lập tức đi theo Nhạc Thành phía sau rời đi, đối phó

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram