Glam Glow PowerMud İkili Temizleme Bakımı


Merhaba Arkadaşlar,

Bugün çok merak ettiğim, ilk kez denediğim Glam Glow maskelerden yeni çıkan PowerMud hakkında yazacağım.

Bu yeni maske Kil'in kurutucu etkisini yumuşatmak için gücünü yağ ile birleştirmiş. Ultra temizlik sağlıyor ve tüm cilt tipleri için uygun.

Bakalım benim için de uygun mu?



Ürün diğer Glam Glow'lar gibi şık bir kutuda geliyor. Kutunun tasarımı gördüğümde de şu an da gerçekten çok hoşuma gitti. Kutunun üçgen kapağını açtığınızda üçgen minik bir broşür çıkıyor.



 Glam Glow maskeyi denemek için sabırsızlanıyorum. Ve tüm yüzüme sürüyorum. Klasik açık kil renginde ve içerisinde peeling için olduğunu düşündüğüm partiküller var. 5-10 dakika bekletilmesi söylenmiş.


Ve cayır cayır yanmaya başlıyorum. Önce bu yanmanın geçici bir yanma olabileceğini düşündüm. Hatta Clinique Yüz temizleme fırçasından sonra kullandım ve "bu fırça cildimi kuruttu ya da tahriş etti, heralde o yüzden yanıyorum" diye düşündüm.

Ama yanma hissi öyle böyle değil. Şaka değil, tam olarak elinizi tencere tava ile yaktığınızı düşünün. Hani mentol yakışı falan değil. Uyuşturucu krem sürmeden o acıya nasıl dayanırsınız?

Sabrettim. Geçer dedim. -İlk anda yanma normaldir belki. Çünkü benim cildim hiç hassas bir cilt değil, herşeyi deneyip kullandım ve cildime dokunan çok az ürün vardır.

Neyse 5-10 dakika bekleyin dedikleri için beklemeye çalıştım. yaklaşık 6 dakika sonra, maske yüzümde tamamen kuruduğunda yanma hissi de geçti.

Yüzümü kolayca yıkadım. İçerisindeki granüllerin de peeling etkisini oldukça hissettim.

Mutlaka içerisinde bir maddeye alerjim olduğunu düşündüm. Ürün yeni olduğundan Amerika Sephora'da bile 11 yorum var şimdilik ve hiç kimse benim gibi yanmamış.

İkinci kez denediğimde ise Clinique fırçayı ve derinlemesine temizliği birkaç gün bıraktım. Bu kez öyle denedim. Sonuç yine cayır cayır bir his. Bu kez bir kartonu yelpaze yaptım. Yelpaze ile yüzümü serinleterek bu acıya katlandım. Ama malesef ki tekrar kullanmayacağım.

Bu benim başıma geldi. Yağlı ciltlerde sorun yaşanacağını düşünmüyorum ama lütfen çok merak ettiğim için başına aynısı gelen varsa yazsın.

Temizleme gücüne gelince. Yüzüm resmen cilalanmış gibi parladı ve tertemiz oldu. O fresh temizlik duygusu çok güzeldi. İçerisinde yağ olmasına karşı kuru ciltlere uygun olduğunu pek düşünmüyorum. Bence karma ve yağlı ciltliler bayılabilir.

Glam Glow Maskeler Sephora mağazalarında satılıyor.

34 Gr. ve fiyatı sanırım 175 TL.
Haftada 1 veya 2 uygulama önermişler.

Benim gibi cayır cayır yanmamak için mutlaka testerını deneyin.

İşte böyle.. Bu macera da burada bitti.. (T.T)


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

3 yorum:

  1. Sebicim o yanmanın sebebi içeriğindeki herhangi bir bitkisel yağdan kaynaklanıyor olabilir , ben mesela bir keresinde kil maskesine limon yağı damlatmıştım bir iki damla ve aklımı kaçıracak gibi olmuştum yanmadan dolayı hatta gözlerimden yaş gelmişti o derece yandı cildim ve hemen yıkamıştım, içeriğini bilmiyorum ama bu sebeple olabilir.
    Sevgiler, www.lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir ama bu tip yanmalar kısa sürede geçmeli değil mi. Gözüne bile limon sıkınca çok aşırı yanıp geçiyor. Bu geçmedi yaa 5 dakika oyyy

      Sil
  2. Benim alnım,burun çevrem,çenem ve etrafı zımparalandıktan sonra limon sıkılmışçasına yandı :( ben 8.dk da yıkadım.Karma bir cilde sahibim yıkadıktan sonra tertemiz arınmış bir cilt görüntüsüne kavuştun fakat sabah uyandığımda yanan yerlerde pembe minik kabartılar cıktı :( supermud da bana aynısını yapmıştı .. Bir daha denemeyeceğim asla ..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram