Cinderella Külkedisi Sindirella Makyajı 2015 Disney Filmi Uyarlaması


Herkese Merhaba,

13 Mart tarihinde Disney'in yeni filmi Cinderella vizyona girdi. M.A.C sponsorluğunda özel gösterime gittik. M.A.C Disney'in bu filmine sponsor olmuş ve yeni koleksiyon çıkarmış. Hem koleksiyonu gördük, hem filmi izledik. Aslında milyon kere izlediğimiz Külkedisi macerasını başka türlü işlemişlerdir, aynısını yapacak değiller heralde diye düşünürken, film tamamen bildiğimiz aynı kurgu üzerine şekillenmişti. 

Tam 1 saat Disney'in filmi başlasın diye bekledik. Böyle aksilikler elbette yaşanabilir ama çocukların da olduğu bir gösterimde böyle bir aksilik yaşanması hele de geç saatte ki bir gösterim olduğundan biraz can sıkıcı oldu. Ancak bunda Disney'in değil yurtdışında ki Disney'in şifrelerini gönderecek ekibin biraz kusuru vardı elbette. 

Ancak Disney Türkiye ekibi hemen buna profesyonelce el atıp, kocaman PSM Zorlu'da çocukları eğlendirmek için soru cevap oyunu oynadı. Önce soruları doğru bilen çocuklara Cinderella oyuncaklarından ve elbiselerinden hediye etmek amacı ile yapılan bu etkinlik çocukların sabırsızlığıyla birer ikişer hepsinin kapışılmasına bundan dolayı da Disney'in batmasına sebep olmuş olabilir. Ahahah... O değil de elbiselerde benim bile gözüm kaldı ben de mi kapsaydım :D

Neyse filme gelelim. Film altyazılı olduğu halde, çocuğu okuma yazma bilmediği, uyku saati çoktan geçtiği halde bedava film izlemek için çocuğuna tek tek altyazıları okuyan aileler mi dersin, 2 yaşında ki çocuğun eline tableti verip son ses oyun oynatan aileler mi dersin?.. Salona davetiye kontrolü yapılmadan girildiğinden mi bilemem ama ilk kez böyle bir öngösterime atıldım. Hemen oradan ayrılmama sebebim ise misafir olarak götürdüğüm arkadaşıma ayıp olmaması.

Arkadaşım bana ayıp olmasın diye birşey dememiş ben de ona. Keşke en başından çıkıp daha sonra sinemada izleseydim dediğim kötü bir deneyim oldu diyebilirim.

Beynimizde altyazı okuyanların ve cep telefonu tablet oyunlarının vızıltısı ile izlediğimiz halde klasik de olsa filmi beğendik. ÖZellikle Külkedisi'nin üvey annesini canlandıran Cate Blanchett'in kostümlerini tekrar görmek için gidebilirim. Gerçekten filmde beni en çok vuran şeydi. Bayılırım...Hatta surf bu tip kostümler yapayım diye modelistlik kursuna bile gitmiştim zamanında.

Film hazır yeni çıkmışken, M.A.C'de koleksiyon çıkarmışken ben de hemen makyajını yapmak istedim. Sinderella'nın neredeyse hiç olmayan makyajı, gece sahnelerinde ve uzak planlarda film hilesi olarak koyulaştırılmış ve belirginleştirilmiş. Ben de salıncak sahnesinden yola çıkarak aynı makyajı yaptım. Umarım beğenirsiniz.

















Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: prsebibebi@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

7 yorum:

  1. Acayip tatlı bir kadınsın sen! Bu videoyaya öldüm gülmekten :) Ne yapsan yakışıyor.

    YanıtlaSil
  2. Ben en çok kurguya bayıldım. Baya uğraşılmış... ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba

    Belki post ile alakasız olucak ama artık neyi gerçekten beğendiniz ve kullanıyorsunuz neyi beğenmediniz anlamak çok zorlaştı.. eskiden sizin kullandığınız urunleri düşünmeden gider alırdım şimdi ise bunu söylemek çok zor .. brown'un yuz temizleme fırçasını video yapmıştınız gittim aldım aaa birde ne goreyim ocak şubat favorilerinizde cilinique yuz fırçası favoriniz olmuş.. lutfen artık markaların kölesi olmayı bırakın. eski sebi bebiyi geri istiyorum

    YanıtlaSil
  4. bende kurgu kısmını çok beğendim,süpperr :):) sizi Çok içten ve samimi buluyorum bu yüzden kendime çok yakın hissediyorum.Bende tüm arkadaşlar gibi birçok ürünü sizden görüp defalarca kere almışlığım ve tavsiye etmişliğim var.. Ancak ayakkbılar bu masalda çok önem taşıdığından daha farklı olabilirdi diye düşündüm.

    YanıtlaSil
  5. düğün makyajı olarak sinderella makyajı mı yapsam diye düşündüm.Her zamanki gibi harika bir video hazırlamışsınız bizler için teşekkür ederim kadi adıma :-)

    YanıtlaSil
  6. seviyorum seniii yaaaa ne denebilirkiii :D mütişşş olmuşşş

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram