Victoria's Secret Meleği Doutzen Kroes Makyajı


Herkese Merhaba,

Uzun bir ara verdiğimizi biliyorum. Malesef ülke olarak hepimizin çok canı sıkıldı. Biz kadınlar olarak bu korkuyla büyüdük ve her an her dakika bu korkuyla yaşıyoruz. Ne zaman ki karanlıkta tek başımıza kalıyoruz, tanımadığımız bir erkekle bir odada bir asansörde veya bir sokakta karşılaşıyoruz hepimizin kalbi küt küt atmaya başlıyor. Özgecan gibi bir sürü kadının başına, hergün binlerce kadının başına benzer talihsiz olay geliyor. Her bir haber okuduğumuzda bizim için atlatılamayacak uzun bir süreç anlamına geliyor. Korkularımız çok daha artıyor ve çok uzun bir süre bu korkuyu yaşıyoruz. Belki yıllaca. Sonra azalıp, bir an çok güvenli bir yerde sanıp, benzer bir olay yaşadığımızda ya da duyduğumuzda bu korku katlanarak hortluyor. Hepimizin başına geldi birşeyler. #sendeanlat hashtagini zaten kadınlar okuyup "vaaay neler olmuş" demiyor. Bundan bihaber olan ya da yaşadıklarımızı tahmin edemeyen erkekler muhtemelen şaşıranlar. O yüzden yaşadıklarımı yazmıyorum. Ancak benim de yaşadığım şeylerden ötürü tüm hayatımı değiştiren alışkanlıklarım oluştu. Her işten çıkışta evime giderken ıssız yolda tek başıma yürümemek için bütün kazandığımı taksiye verdim. Patronlarımla işten çıkış saatim için kavga ettim. Kurusıkı tabanca aldım. Keşke gerçek tabancam olsa dedim. Durakta taksi olmadığında bekledim, ailem gelip beni aldı. Hala bugün dahi; arabayı trafikten ötürü almadıysam ya eşim beni ineceğim yerden alır, ya da ben insanların kalabalık olduğu yerden taksiye binerim. Herkes bu olaydan ötürü taksi ve dolmuşlardan korkar olsa da, eğer geç saatte taksiden iniyorsam onlarca taksi şöförü apartmana girene kadar güvende olduğumdan emin olur öyle gider. Kötülerin yanında ülkemizde hala çok çok iyi insanlar da mevcut. Camına kar geldi diye öldüren biri çıksa da tam zıttı olan, camını kırsanız, arabasına çarpsanız dahi soğukkanlılıkla ödemesini bile kabul etmeyen, canın sağolsun diyen insanlarımız var. Bu yeterli olmasa da ben kendimi böyle teselli ediyorum. Biraz olsun güvende hissetmek için bu insanların çoğalmasını umut ediyorum. Sonra yine kısırdöngüye girip "bir taraftan da otobüs durağında katledilsen kılını kıpırdatmayanlar var" diye kuruyorum da kuruyorum.

Bu girişten sonra makyajı mı yazacağım. Dün karda kartopu oynadık, kardan adam yaptık, doğanın güzelliği ile konudan biraz uzaklaştık derken; al işte, bu kadar uzaklaşabiliyoruz. Üsttekileri neden yazdığımı bilemeyecek kadar uzak kalabiliyoruz ancak.

Gelelim makyaja;
Çok fazla söylenecek söz yok. Bu makyajı www.makyaj.com paylaşmıştı. Ben de çok beğenmiştim. Çekmiştim ama 1 günde montaj yapan ben 1 haftadır bu montajı bitiremedim.
İşte size Doutzen Kroes Makyajı;
















Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim: PR Menajer: sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)


Sebi Bebi

6 yorum:

  1. Bordo ruj ile daha iyi görünüyor sanki...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sebi clarisonic kullaniyormusun ve onerirmisin tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique ve Braun Kullanıyorum. Braun hassas ciltler için daha iyi. Clinique ise çok daha hızlı ve derin temizliyor ama biraz daha sert. ikisini de öneririm

      Sil
    2. Tesekkur ederim sebi

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sebibebi, kontör makyaj yapmak istiyorum ama o kadar video izleyip araştırmama rağmen bazı şeyleri oturtamıyorum ya da ben başaramıyorum :) ve senden yardım alabileceğimi umuyorum. Kontör makyaj yapmak istiyorum. Kontörlemeden önce fondöten sürülüyor mu ? bu makyajın sıralaması nedir? ve cildime tam oturacak bir fondöten arıyorum neleri önerebilirsin ? Çoook teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram