Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo



Yeniden Merhaba,

Armani'nin bu yeni kokusunun duyurusunu yapmaktan mutluluk duysam da Sevgililer gününe yetişmeyecek olması bence çok üzücü.
Malesef Martta çıkacakmış.
Geçtiğimiz günlerde Beykoz Kundura Fabrikasında düzenlenen enfes lansmanına gittim. Kokudan önce yakışıklı modelimize oldukça dikkat çektiler.

JASON MORGAN
Altta bu yakışıklı arkadaşımızın fotoğrafları ve bilgilerini bulabilirsiniz. Allah sevdiğine ya da beğendiyseniz sizden birine bağışlasın HEHEHEH



Acqua Di Gio bana göre ve istatistiklere göre de en beğenilen erkek kokularından biri. Hatta kadınlar tarafından da kullanıldığı sık rastlanır.

Bu koku ondan çok daha etkili. Kesinlikle ilk kokladığım andan beri hiç sıkılmadım. Evde sürekli şişesini kokluyorum. Emre'nin de ne düşündüğü önemli tabi. O benim gibi aşırı tepkiler vermese de, parfüm; kullanılacak ve beğendiği parfümlerin arasında yerini aldı. Emre ben birşeyi çok beğeniyorsam bana o konuda güvenir ve kullanır.



Kapağı mıktanıstı. Üzerine tuttuğunuzda kolayca yerine yapışıyor.
Şişe opak siyah cam. Altı ise çok şık metalden yapılmış.




Şimdi Firma tanıtımını da buraya ekliyorum.:

Derin okyanus sularının volkanik kayalarla birleşiminden yepyeni bir parfüm doğuyor : Yoğun duygulara hitap eden yeni mineral yoğunluk Acqua Di Giò Profumo…

Efsanevi parfüm Acqua Di Giò’nun arkasındaki burun Alberto Morillas, deniz akorlarını derin ve büyüleyici reçine tütsüsüyle harmanlayarak efsanevi parfümü yeniden yaratıyor.
Kayaların en siyahı ve denizin en kristal mavisi gibi tazelik ve matlık arasındaki zıtlık ile mükemmel bir harmoni oluşturan Acqua Di Giò Profumo imkansızı başarıyor.


SU & MİNERAL
Efsane yeniden doğuyor
Acqua Di Giò Profumo sofistike ve kusursuz bir koku olarak yeniden doğuyor. Dalgaların yükselerek derinliklere karşı koyması gibi keskin bir iz bırakırken erkeğin ve özgürlüğün hikayesi, denizin siyah kızgın kumlarla buluştuğu noktada anlatılıyor.
Sade çizgileri ve minimalist saflığıyla Acqua Di Giò Profumo şişesi , sonsuzluğa açılan denizin dalgalarıyla parlatılmış bir siyah taşı andırıyor. Saflık en karanlık halinde. İkonik. Güçlü.
Doğanın mineral özleri cilde dokununca bu yeni yorumda yepyeni anahtar notalar ortaya çıkıyor: cascolone ve reçine tütsüsü.
Bu yaşam iksiri, parlak reçinenin ve bergamotun baharat ve narenciye notasıyla ilk dalgasını yaratıyor. Kalp notası ise sardunya çiçeği, adaçayı ve biberiye ile patlama yaratırken teni paçuli ve reçine tütsüsü ile ısıtıyor.
Mutlak Zarafet
Odunsu, aromatik, akuatik : Acqua Di Giò Profumo yoğun, güçlü erkek parfümü.


Tavsiye edilen satış fiyatı : 75 ml 265 TL
125 ml 345 TL

YENİ ACQUA DI GIO ERKEĞİ
JASON MORGAN
Giorgio Armani yeni Acqua Di Gio erkeğini sunmaktan gurur duyar : Jason Morgan
Kariyerine 2008 yılında başlayan model kısa sürede gelecek vaat eden genç modeller arasına girdi. 2015 yılında ise Giorgio Armani ile yollarını birleştirdi.






Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim: PR Menajer: sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram