Tom Ford Cosmetics Makyaj Standına Göz Atalım

Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz gün diyemeceğim neredeyse ay olan Tom Ford Lansmanından kareleri sizlerle şu an paylaşabiliyorum. Ben bu blogu kapatsam mı ya da yalnızca video mu paylaşsam gibi düşüncelere dalıyorum bazen. Vakitsizlikten çok ihmal ediyorum. Lütfen kusura bakmayın.

Tom Ford Makyaj ürünlerini ve Parfümlerini artık Beymen Zorlu Center'da bulabilirsiniz.  gerçekten makyaj ürünlerinde özellikle rujları ile piyasayı çok etkiledi. Ben henüz Parfüm dışında bir Tom Ford ürünü almasam da yapılan lansmanda bol bol kurcaladım. Etkinlik hafta içi ve gndüz olmasına rağmen yabancılar özellikle araplar deli gibi para harcamaya gelmişlerdi. Oldukça kalabalıktı.





Tom Ford'un tüm ürünleri yoğun pigmentli. Allıkların ve farların herpsini çekememe nedenim her biri birinin elindeydi kurcalanıyordu :D

Bu foroğrafların hepsi DEV gibi. Yakından incelemk için ayrı bir sayfada açmanızı öneririm.

Farların çoğu iki mat iki de parlak renkten oluşuyor. Bazıları daha saten bitişli. Gündüz ve gece makyajınızı tamamlayacak özellikte. Çoğuna bayıldım. 







 Burada kendi zevkimden dolayı en sevdiklerim kahve tonları olan paletler oldu.





 Üstteki yağız delikanlıdan hemen rujlara atlıyoruz. Gerçektende içerisinde soya tohum özü, murumuru yağı ve Alman papatya yağı olan bu rujlar çok güzel kayıyor ve dudakları çok nemli tutuyor. 50 tane renk seçeneği var.



Bu da güzeller güzeli Ceyda'cığımla pozdan poza kendimizi vermeler. Bu kıza bayılıyorum. Kendisini Estée Lauder reklamındaki kıza aşırı benzetiyorum.



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram