Max Factor Yılbaşı Paketi İncelemesi Maskara, Allık, Ruj


Herkese Merhaba,

Max Factor yeni yılda Rıfat Yüzüak'la yapacağı işbirliğini duyurmak için güzle bir yılbaşı paketi gönderdi. İçlerinden Maskara, Allık ve Ruju hemen sizin için denedim.

Maskara Clump Defy; topaklanmayı engelleyen bir maskata. Aşağıdaki ilk fotoğrafta tek kat uygulanmış halini görebilirsiniz. Ultra doğallık arayanlar için ideal. Rengi kahve siyah.




Bu foroğraflarda 3 kat uyguladım. gerçekten de topaklanmadı. Sulu maskaralardan. Yani jel veya kremsi olanlardan değil. Fırçanızda maskarayı görmüyorsunuz. Bu topaklanmayı engelliyor ancak çok dolgun ve uzun kirpik sevenler hoşlanmayabilir. Ama kesinlikle topak topak olmuyor.


Tarağı kirpikleri tel tel ayırıyor. İleriki saatlerde dökülme yapmıyor. Asıl güzelliği ise 8 saat sonra hala kirpiklerim çok kıvrıktı. Kesinlikle kirpik maşası kullanmadım. Buna rağmen suya dayanıklı maskaralar gibi zor çıkmadı. Yağ bazlı göz temizliyicisi ile kolayca çıkardım.

 Max Factor Flawless Perfection Blush; 221 Classic Pink rengi tam bir şeftalimsi pembe aslında. Rengi çok güzel. Tozutmadı ve tüm gün yüzümde kaldı.Sanki kendi yanaklarınızmış gibi doğal bir renk.


 Midnight Mauve Harika bir Pembe. İlk gördüğümde nasıl bir renk çıkacak diye merak etsem de dudaklarımı hem dolgun gösterdi hem de çok doğal durdu. Günlük doğal ruj arayanlar için bence çok güzel. Uzun süre kalıcı değil ama çok kolay da çıkmıyor. Yemekten sonra üstünden geçmek gerekli.


Bence tüm ürünler çok doğal durdu. Sizce?


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar İletişim PR: sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

3 yorum:

  1. Gerçekten çok hoş durmuşlar. Günlük makyaj için güzele benziyorlar. Sevgili Sebi Bebi sende güzel olduğun için daha bir güzel durmuş bence( iltifat değil gerçek:) . Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Gercekten dogal bi makyaj olmus . seninde güzelligin katılınca tabi...

    YanıtlaSil
  3. Peki ya farınızzzz? Ben simsiz yada çok çok az simli doğal tonlarda kahve belki gül kurusu gibi bir kaç renkli bir far paleti arıyorum, bulmakta çok zorlandım yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram