Dr. Scheller Nar Özlü Temizleme Sütü ve Frenk Üzümlü Nemlendiricisi

Herkese Merhaba,

Bugün Watsons mağazalarına yeni gelen saf ve doğal cilt bakım markası DR. Scheller'in iki ürününü denedim.

Ürün kataloğunu açtığımda hem organik sertifikalarının olduğunu, hem de ürünlerin Vegan olduğunu görüyorum. Paraben, Silikon, Mineral yağ ve sentetik renklendirici içermediği belirtilmiş.

Her cilt tipi için uygun ürünleri var. Benim kullandığım Nar özleri ile oluşturulmuş serinin özleri Asya'dan geliyormuş. Nar özlerinin gözenekleri yumuşatıcı ve sıkılaştırıcı etkisi varmış.

En sağda gördüğünüz Nar Özlü Temizleme Sütü
Normal ve kuru ciltler için olduğu belirtilmiş. Süt kıvamında bir temizleyici. Cildi temizledikten sonra nemlendirici etkisi oldukça yoğun devam ediyor. Bu kremin üzerine Frenk özlü nemlendiriciyi kullandığımda normal cildime çok fazla geldi. Frenk üzümlü seri kuru ciltler için olduğundan nemlendirici kremin üzerine nemlendirici sürmüşüm gibi oldu. Ona birazdan geleceğimden sütle ilgili son olarak yüz ve göz makyajımı tahriş etmeden temizlediği ve sonrasında ise yoğun bir nem bıraktığını söylemeliyim. Ancak nemlendirici etkisinden mi bilmem, sütü kullanırken bana biraz yoğun geldi.

Frenk Üzümü ve Marula Yağı Yenileyici Nemlendirici Krem çok yoğun nemlendirme özelliği ile yağlı ciltlerin uzak durması gereken bir krem. Kuru ciltler çok sevebilirler. Frenk üzümü C vitamini postasyum ve kalsiyum içeriyormuş ve koruyucu hatta iltihap giderici etkisi varmış. Bunu okuyunca keşke bu üzümü sivilceli ciltler için yapsalarmış demedim değil.

Krem yoğun kıvamlı, benzetmem gerekirse Nivea veya Arko'nun klasik kremleri gibi. Yağ içerdiğinden çok yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve etkisi saatlerce hissediliyor. Ben yağlı kremleri pek sevmediğimden çok ilgimi çekmedi. Eğer su bazlı değil yağ bazlı nemlendirici arıyorsanız tam size göre.

Dikkatimi çeken katalogda hassas, kuru, çok kuru, normal, kırışık ve tüm cilt tipleri için ürünleri olsa da yağlı ciltler için ayrı bir seri göremedim. Siz biliyorsanız lütfen yazın.

En kısa zamanda yeniden görüşmek üzere.


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim: PR Menajer: sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için)

Sebi Bebi

1 yorum:

  1. Merhaba konuyla pek bi alakasi yok fakat en kisa yoldan sizle iletisime gecmek icin buraya yaziyorum.Size bir sorum olucak ben 17 yasindayim alnimdaki hafif akneler disinda cildimden pek bi sikayetim yok fakat gozalti morluklarim genetik oldugu icin kurtulamiyorum ne onerirsiniz acaba simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram