Uygun Fiyatlı Yılbaşı Hediyesi Yapımı "Taş Boyama: Kaktüs"

Herkese İyi Günler!

Hava çok kapalı uhuuuh! Ben de video montajı yapayım diye uyandım sabah. Ama kendi odam o kadar dağınık ki oraya bir el atayım dedim. bir de baktım saat 14:00 olmuş!
 "Eee ne olmuş" peki? derseniz; bu videoyu gece yükledim ve sabah ilk iş bunun postunu yayınlamam gerekiyordu. Planlarım epey bir karıştı karman çorman oldu (T.T)

Gelelim konumuza! Yılbaşı hızla yaklaşıyor. Benim gibi "Daha çook var" diye ne giyeceğinizi, nereye gideceğinizi, ne hediye alacağınızı düşünmediyseniz ertelemeyin hemen karar verin derim. Çünkü zaman inanılmaz hızlı geçiyor.

Ben birine hediye verileceğinde inanılmaz sıkılan biriyim. Ne alsam ne etsem o mu bu mu derken resmen aklımı kaçıracak gibi hissediyorum.

İşte benim gibiler için harika bir hediye önerisi sunuyorum. Taş boyamayı çoğunuz biliyorsunuzdur. Ben sürekli görüp bayılıyordum. Estée Lauder'in Meme Kanseri Bilinçlendirme etkinliğinde Falapi'nin yaratıcısı Fatma Yıldız'la birlikte taş boyadık. Ben google'dan bir arama yaptığımda yapılan taşların güzelliğini görüp bir ara buna el atmalıyım diye düşünürken etkinlik terapi gibi geldi. İnsan bu tip işlemler yaparken insan huzur buluyor. Etkinlikte boyadığım taşı görmek için TIKTIK

Google'da görsellere bakarken etkilendiğim bir sürü şey olmasına rağmen, inanılmaz basit olduğu halde benim çok çok beğendiğim ve gördüğüm andan itibaren yapmak istediğim yegane şey bu kaktüsler oldu.

Yapımı çok kolay, görünüşü gerçek kaktüs gibi. Nesilden nesile kalabilecek bir hediye.

Taş boyama ile yapılabilecek o kadar çok şey var ki? Böyle bir kaktüs CEO'dan arkadaşınıza herkese verebileceğiniz bir hediye. İş arkadaşlarınıza hediye etmek için firma logosunu çizip hediye edebilir ya da çiçek desenli taşlar boyayabilir, Fatma gibi melekler yapabilir ya da içinizden ne geliyorsa onu yapıp hediye edebilirsiniz. Taş boyama ile ilgili zengin görseller için google'a Rock painting veya Rock Paint yazıp aratabilirsiniz.

İşte benim boyadıklarım.

Hepinize iyi seyiler,





Sebi Bebi

1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram