Rimmel London Color Rush The Redder, The Better


Herkese iyi akşamlar!
Bugün bir ürün inceleme ile yeniden sizlerleyim. Ben ürün incele konusunda Görkem Karman hayranıyım. Herşeyi o kadar detaylı anlatıyor ki hiç ilgimi çekmeyen bir ürünü bile oturup okuyorum. Bu konuda tek geçerim.

Niye buna girdim, çünkü ben çok birşey anlatamayacağım. Bu rujun rengi budur demek için bu yazıyı yazsam da birkaç kelam da edeyim.


Ruj son zamanlarda popüler olan bu kalem ruj şeklinde. Taşınması sürülmesi pratik. Rengi ise çok tatlı bir kırmızı. Bence gündüz bile çok rahat kullanılabilecek bir renk.

 Uzun süre kalıcı olduğu söylenmiş. Çok net bir şekilde kalıcı özellikte olduğu yanlış yazılmış diyebilirim. Çünkü ruj görüntüsünden de anladığınız gibi dudakları kurutmuyor, parlak bitişli ve gerçekten de benim gibi kuru dudakların çok rahat kullanabileceği bir ruj. Ama...

Gayet 2 saat sonra kuaförde patlatılmış 2 Türk kahvesinden sonra kalıcı olmayan bir ruj ne kadar kalıcı değilse o kadar kalıcı değil.


Neyse hiç önemli değil benim gibi kuru dudaklar için. ben zaten sevmiyorum kalıcı ruju. Hayatımın en sevdiğim rujlarından M.A.C Ruby Woo ile bile bazen küsüyoruz sırf bu yüzden.

İşte böyle, cildimdeki fondöten için de ayrıca bir yazı yazacaktım ama o kadar çok seviyor o kadar çok seviyorum ki ya bir video çekeceğim, ya da Favorilerim videosu yapıp içine zaten koyacağım için şu an yalnızca adını yazayım.

Givenchy Teint Couture...

Ojeler Avon Gel Finish Envy

Maskara L'oreal Miss Manga TIKTIK

Rimmel London Ürünleri Watsons mağazalarında.

Sevgiler

Fotoğraflarım blog template'im yüzünden biraz uzuyor. Orjinal hali için üzerlerine tıklayabilirsiniz.

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 

Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram