Nib+Fab Ürünleri İlk İzlenim


Herkese Merhaba,
Nib+Fab ülkemize yeni gelen bir marka ve Watsons mağazalarında satışa sunuldu. Ürünlerini denedim ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.


Glycolic Fix Yüz Peelingi – 34 TL
Yüz Peelingi 75ml

Bu peeling için 3 etkiyi aynı anda sunduğu vaadedilmiş: Cildi aydınlatıyor, iyileştiriyor ve yeniliyor.

Hücre yenilenmesinin artmasına, ince çizgilerin ve kırışıklıkların düzeltilmesine yardımcı oluyor ve cildi nazikçe temizleyerek ölü hücrelerden arındırıyormuş.




Ben micro peelingleri çok seviyorum. Ne kadar ince o kadar iyi benim için. Burada büyütülmüş olarak taneciklerini görebilirsiniz.

Cildime uyguladım ve cildim aydınlanmış hissettim ve psikolojik olup olmadığını kendime sordum. Kesinlikle cildimi derinlemesine temizledi ve evet bence aydınlattı. Diğer özellikleri benim cildimde etki edecek mi bilmem ama bununiçin uzun zaman kullanmak gerekli. İlk izlenim olarak bir peelingden beklediğimi aldım diyebilirim.

No Needle Fix Serum 50ml -69 TL

içeriğindeki CellActive® ince çizgileri dolgunlaştırırken;
OSILIFT® ise kırışıklıkları gerginleştirmeye, kusurların kapatılmasına ve daha pürüzsüz bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Cildin su ihtiyacını karşılayıp, daha genç ve pürüzsüz görünen ciltler için kalıcı çözümleriyle cilt görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur.

 

Yukarıda ürün açıklamasında bahsedilenler için yine birşey söyleyemeyeceğim. Ürün yakından görüldüğü gibi sedefli görünümde. Cildim tarafından anın emildi ve sanırım bu sedefimsi yansımalardan dolayı daha sağlıklı bir görüntü verdi.Tek kullanımda çizgilerimi dolgunlaştırdı diyemeyeceğim. Ancak Dermo Kozmetik olarak uygun fiyatlı bir serum almak isteyenler için fiyatı oldukça cezbedici.

Viper Venom Gece Serumu – 69 TL -50ml

Bu gece kremi siz uyurken cildinizi yeniden yapılandırıyor, çizgileri ve kırışıklıkları azaltıyor, cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlıyormuş.




Dokusu jelimsi. Cildi anında nemlendiriyor. Daha sonrasında elinizi gezdirdiğinizde kadifemsi his cildinizi pürüzsüz hissettiriyor. Neyseki gece kremi olduğundan bu his bana rahatsızlık vermiyor. O kadifemsi etki kaç saat kalıyor diye gündüz denedim. 4 saat sonra azaldı. Ben o kadifemsi dokuyu pek sevmediğimi daha önce belirtmiştim. Sabah kalktığınızda kremin etkisi yüzünüzde kalmıyor. Kokusu narenciye gibi. Benim cildimde herhangi bir reaksiyon göstermedi.

Bu 3 üründen anında etkisini gördüğüm için özellikle peelingi sevdim.

Yakın zamanda diğer ilk izlenim yazılarımda görüşmek üzere...



Fotoğraflarım blog template'im yüzünden biraz uzuyor. Orjinal hali için üzerlerine tıklayabilirsiniz.

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
İzlesene Kanalım: http://www.izlesene.com/sebibebi
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com  (Yalnızca İş mailleri için) 


Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram